El PATER lidera un projecte europeu sobre la formació en el sector de la construcció

0
282

El Pacte Territorial per a l’Ocupació en la Ribera (PATER), organisme autònom del Consorci de la Ribera i que integra a les mancomunitats de la Ribera Alta i la Ribera Baixa, posa en marxa un nou projecte europeu que compta amb la participació de socis de Polònia, Dinamarca, Lituània i Xipre, a més de l’Institut Valencià de l’Edificació i de la Federació Valenciana d’Empresaris de la Construcció.

Durant esta setmana els diversos socis d’este projecte, denominat Connecting people for Green skills, es reuneixen en la seu de la Mancomunitat de la Ribera Alta amb l’objectiu de fixar les línies d’actuació i les activitats que es realitzaran en el marc del projecte, que té com a principal objectiu detectar les carències laborals i formatives dels professionals del sector de la construcció per a optar a llocs de treball que exigeixen noves qualificacions i capacitats. Així, es focalitzarà en el desenvolupament de les competències tècniques i educatives de l’àmbit mediambiental aplicades a la construcció.
“Amb el projecte Connecting people for Green skills volem ajudar a la recuperació del sector de la construcció” ha comentat el president del PATER, Cristóbal García Santafilomena. “Un dels objectius del projecte és definir un nou model de construcció sostenible, competitiva i generadora de noves ocupacions especialitzades en les noves demandes que exigirà el mercat.” A més, el projecte també pretén proporcionar a les entitats, institucions de formació i associacions itineraris formatius per a l’adequació del perfil professional de professionals de la construcció a les noves demandes de treball.
El projecte Connecting people for Green skills està cofinançat per la Comissió Europea i té una durada de 18 mesos.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here