Canet sustitueix a Cháfer en la UD Alzira a proposta de Maestre (RIBERA TV)

0
541
Cháfer considera injusta la seua destitució
Juanan Canet i Javier Pérez este migdia

L’actual vicepresident de la UD Alzira, Fernando Maestre, va convèncer ahir a la directiva que el tècnic de Canals Juanjo Cháfer devia ser sustituït per l’entrenador local Juanan Canet (Alzira, 1973) davant el descens de rendiment experimentat en les últimes vuit jornades en les que el conjunt blaugrana no havia guanyat cap partit.

Dinàmica «negativa»

El president del club Javier Pérez considera que l’actual plantilla està capacitada per estar entre els cinc primers de la classificació i ha justificat la destitució de Cháfer en que l’equip «havia entrat en una dinàmica negativa». Pérez s’ha contradit un tant en reconèixer que el preparador destituït «ha fet un bon treball» per afegir que «el canvi era molt necessari».

Destitució «injusta»

El tècnic de Canals li ha replicat que la destitució «és injusta», després de recordar que l’objectiu inicial era el de «mantindre la categoria». Cháfer diu que se’n va «amb el cap ben alt» i que «la culpa» ha sigut seua «per estar l’equip dalt en les primeres jornades». I ha finalitzat la seua intervenció assegurant que porta l’Alzira «en el cor» tot i que «no esperava esta decissió».

Pocs minuts després de acomiadar-se Juanjo Cháfer, arribava a les instal.lacions del Luis Suñer Picó, el nou preparador, Juanan Canet, un jove tènic que coneix de priemra mà el club blaugrana donat que ha entrenat en totes les categories de l’escola.

El jove tècnic d’Alzira ha sigut segon de Fernando Maestre en la temporada 2009-10, aconseguint l’ascens a la 2ª B, també en l’Olímpic de Xàtiva i en el Sangonera de Múrcia. Com a primer entrenador ha dirigit l’Algemesí CF en segona i primera categoria.

Partit a partit

Canet ha reconegut que per a ell es tracta «d’un repte molt important» que afronta » amb orgull, compromís, treball i il.lusió». Tot i que Pérez i Maestre es mostren segurs que l’Alzira està capacitat per a lluitar pels llocs de la lligueta d’ascens, el nou tècnic ha manifestat que l’objectiu «és anar partit a partit» i el que primer li preocupa és l’cencontre del proper dissabte davant l’Acero al camp de Fornàs.

Juanan Canet estarà ajudat per altre alzireny, el preparador físic Xavier Candel, fill i nebot dels metges, Miguel i Jordi Candel.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here