Lara Soria i Mar Rodríguez proclamades falleres majors de La Primitiva d’Almussafes

0
448

Al voltant de 450 persones es van donar cita, dissabte passat dia 29, en l’acte de proclamació de les Falleres Majors 2015 de l’entitat fallera la Primitiva d’Almussafes. El saló Les Oliveres d’Algemesí va ser el punt de trobada triada per a presentar per primera vegada davant del públic a les seues màximes representants, així com per a homenatjar públicament al més d’un centenar de Fallers d’Honor amb què compta esta longeva comissió fallera, que es troba a tan sols dos anys de commemorar el seu mig segle d’existència.

Lara Soria Magraner i Mar Rodríguez Girona són les falleres majors de la Primitiva, entitat que presidix Sergio España. La seua proclamació oficial com les màximes representants del nou exercici faller es va celebrar durant la vetlada de dissabte passat en una gala multitudinària, a la que també van assistir les autoritats municipals. La fallera major i la infantil van arreplegar, amb emoció, el testimoni de les seues predecessores en el càrrec, Lourdes Moreno Blay i Mª José Martí, respectivament.

Així mateix, els aproximadament 120 Fallers d’Honor de la Primitiva van rebre un calorós homenatge per part de tots els membres de l’entitat, un reconeixement que s’ampliarà en el marc de celebració de la Setmana Fallera del 2015.

Els xiquets i xiquetes que exerciran d’acompanyants infantils del nou exercici faller 2014-2015, Paula Marí, Clara Revert, Ana Capellino i Paula Giménez també es van convertir en protagonistes de la vetlada, en la que els integrants de la comissió van disfrutar d’un vi d’honor, orquestra i ball fins a altes hores de la matinada.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here