La falla Cervantes de Sueca presentà les seues falleres majors

0
553

L’acte de la Presentació  va tindre lloc al Centre Cultural Bernat i Baldoví, el passat dissabte 29 de Novembre. Tots els membres de la Comissió Fallera junt a familiars i amics ens vam reunir per acompanyar als màxims representants de la falla de Cervantes per a les falles de 2015. L’acomiadament de Sara Colechá Franco, Fallera Major 2014, donà pas a la presentació de Gemma Escrivá Carbonell com a Fallera Major 2015 i la xiqueta Carla Navallas Llopis com a Fallera Major Infantil. Les dos, guapíssimes, van pujar a l’escenari entre forts aplaudiments i una gran ovació acompanyades en tot moment pel President Gregori Marí Rosell i el President Infantil Alfredo Sala Serra.

Una vegada dalt de l’escenari i obrir-se el teló, la contemplació del natural era impressionant. Un decorat basat en el quadre “Las grupas” del pintor Joaquin Sorolla,            en mig les falleres majors i els presidents, i darrere de les falleres majors el foc com a tema central que amb una música i efectes de llums, la foscor i el roig intens del foc representava la cremà. Poc a poc l’escenari s’il·luminava i apareixia amb les falleres majors, tota la seua Cort d’Honor amb la vistositat, riquesa i colorit de la indumentària fallera que despertava la sensibilitat i l’emoció de tots els presents que ho vam manifestar amb un fort aplaudiment.

La mantenidora de l’acte va ser Demelsa Martí, amiga de Gemma, que va dedicar amb molta gràcia, paraules molt boniques i dites de tot cor per a cadascú dels nostres representants. Les presentadores Nerea i Carmina, així com les presentadores infantils Paula i Alba van portar molt bé tot el   protocol de l’acte.

Després vam rebre la visita de cortesia de les falles amigues, així com del Regidor de Festes Dimas Vázquez. També la Fallera Major de Sueca, Eila Colomar i la seua Cort d’Honor junt a la Junta Local Fallera de Sueca, el Mareny i el Perelló que van fer entrega de recompenses.

En Sueca el dissabte es respirava ambient de falles, música, coets, cercavila…Per a finalizar es va cantar l’himne del mestre Serrano.

Enhorabona als nostres representants i a les seues famílies i desitgem que passen unes bones Falles 2015.

La Comissió Falla Plaça Cervantes

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here