El Cadet A del Carcaixent recupera el camí de la victòria davant l’Alberic Promeses (4-0)

0
273
Equip del Castelló de la Ribera

La UD Carcaixent

El Cadet A de la UD Carcaixent, que ha estrenat esta temporada la 1ª categoria, va tornar el dissabte al camí de la victòria davant l’Alberic conjunt al que derrotà per 4 gols a 0. Un resultat un tant enganyós donat que la victòria arribà en la segona part després d’un primer temps molt igualat.

Però dos gols seguits en els primer minuts de la segona part minvaren la moral dels visitants que a la fí foren golejats davant els mortífers contracolps dels locals. Iván Pelufo, Santos, per partida doble i Jorge Tudela foren els anotadors de la golejada.

L’equip que entrena Nando havi

Una jugada del Carcaixent-Alberic

a perdut els dos partits anteriors; a Quatre Camins (1-2) i al camp del Castelló de la Ribera (1-0) la pasada jornada.

Ara el Carcaixent ocupa la sisena posició amb 13 punts i suma 18 gols a favor per 12 en contra. La pròxima jornada disputarà altre derbi comarcal, en esta ocasió davant l’Alzira B en el camp de Venecia, un equip blaugrana que és tercer en la classificació amb 18 punts arran la victòria aconseguida en el camp del Castelló per 2 gols a 4.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here