Un debat abordarà l’atur i la pobresa d’Algemesí

0
251

El pròxim divendres 5 de desembre, a les 20:00h., el saló d’actes del Casino Lliberal d’Algemesí acollirà un dels debats més esperats i demandats: Atur i Pobresa. Tenim projecte de futur?.  Tenint en compte que, segons el CIS, l’atur és el principal problema per als ciutadans de l’Estat espanyol i que la pobresa va lligada a la manca de treball, tenim com a resultat un debat que es situa en la centralitat de les demandes de l’opinió pública.

La dinàmica de l’acte – com ja ve sent habitual en aquesta associació centrada en fomentar la participació ciutadana – comptarà amb diversos torns de paraula per a la gent que acudisca, facilitant la comunicació entre els tertulians i el públic. L’estructura estarà formada per tres blocs temàtics generals al voltant del passat, el present i el futur de la situació que vivim en l’actualitat, i que ser debatuts entre els ponents.

Pel que fa a la composició de la taula, l’associació ha confirmat la presència de Francisco Jiménez, que ha exercit diferents responsabilitats sindicals a CCOO, vinculades principalment a l’ocupació i la formació; també assistirà Juan Carlos Forner, empresari i membre de l’Agrupació Empresarial d’Algemesí (EMPAL) que recentment va complir 6 anys des de la seua constitució. Per últim, el debat contarà amb la veu de Vicent Egea, director de Càritas Interparroquial d’Algemesí, que posarà experiències i situacions reals a les xifres. Per altra banda, les renúncies a aportar solucions participant del debat venen per part de l’equip de govern. El regidor de treball, Antonio Saá, al·legà problemes d’agenda, mentre que el regidor de benestar i participació ciutadana, Adrián Palmero, contradigué la versió del seu company de partit afirmant que l’equip de govern no volia participar de la plataforma.

Es tracta del primer debat de la nova campanya d’Algemesí al Debat, que, després de l’Assemblea oberta a la ciutadania “Fes Més Per Tu” del mes d’octubre, amplià els seus punts de vista interns gràcies a l’entrada de més gent amb diferents ideologies, reafirmant el caràcter plural i apartidista de l’associació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here