CETI a l’avantguarda de la fabricació de paper domèstic i professional

0
502

Alzira, conta entre les seus empreses, a Celulosas y Tissues S.L.(CETI), fabricants de servilletes, paper higiènic, paper de cuina, i cel·lulosa industrial, amb una dilatada experiència de mes de 20 anys, treballen per a oferir als seus clients, la mes completa gamma de productes d’alta qualitat, respectant les normes vigents, millorant contínuament els processos de fabricació, així com les seues instal·lacions, modernitzant-les, i adaptant-les a les noves tecnologies.

 L’empresa està basada en 3 pilars:

1.- Innovació: Integren la tecnologia mes avançada, per a millorar la qualitat dels seus productes.

2.- Compromís: El seu filosofia es basa en el treball en equip, i el compromís amb el client, i el consumidor.

3.- Qualitat: Venen productes de gran qualitat, ajustades a les necessitats dels seus clients.

.- Productes

* Servilletes: Gamma de d’alta qualitat, 20×20, 30×30, 33×33, 40×40. En diferents colors i textures, fabricades amb pura cel·lulosa verge.

* Paper Higiènic: Paper Higiènic Ceti, fabricat  amb pura cel·lulosa verge. Ara els rotllos són mes llargs, mes suaus i mes consistents.

* Paper Cuina: Els cercles absorbents dels rotllos Ceti, asseguren una major resistència i absorció en la seua cuina. Ara, amb molts mas metres en un sol rotllo.

* Professional: La gamma industrial, ha sigut creada per a donar el millor resultat als professionals, amb productes estàndard, de primera qualitat i metratges garantits.

.- Novetats

*  Els nous rotllos de paper cuina, són molt mes absorbents, gràcies a la seua textura deco-embossing: el Maxi Rotllo Multiùs de Luxe, i la Mona Rotllo The Giant.

* Ampliada la gamma de servilletes, amb la servilleta punta-punta, de 40×40, en diversos colors, i les servilletes d’aperitiu, 20×20.

Sergio Amat, Director de Celulosas y Tissues S.L., 

Empreses a les que esteu subministrant actualment?

“Principalment a Consum. Li subministrem rolls de cuina, paper higiènic, i servilletes. Algo de paper industrial , seca-mans.

A Alcampo, li subministrem servilletes, el nou producte que estem fent, de la línia que instal·larem l’any passat, el roll multiùs de cuina.

També, com a u dels principals clients a Makro, paper industrial, com les bobines de taller, paper higiènic industrial, paper seca-mans.

Subministrem a l’antic Vidal, que es ara la Cadena Koops; Supermercats de la cadena Musgrave; Supermercats Supersol.

Pràcticament a tota Espanya, i comencem a augmentar la nostra exportació.”

El producte nou, el fabriqueu vosaltres sols, o hi ha altres empreses que el fan?

el fabriquen altres empreses també, el que passa es que nosaltres hem introduït un nou sistema de gravat, “paper gofrat”, que li dona unes prestacions i característiques, que les fan punteres, actualment en el mercat.”

 

Es a dir, vosaltres li doneu en el nou sistema, un valor any-adit, al fer el gravat…

no sols es el gravat, sinó un encolat que uneix les capes, i es un referent a nivell nacional, en les cadenes que subministrem, i que les diferencia de les altres, que no subministrem.”

.- De visita per la fàbrica

Açò que estem veient, què es?

Una línia de fabricació de servilletes, d’última tecnologia, que porta incorporat un sistema d’encaixat i paletització dels paquets de servilletes , que em desenvolupat nosaltres, a través d’una altra empresa”.

.- Novetat

“Esta altra màquina, fa les servilletes que denominem, punta a punta, que porta les dos capes de la servilleta encolades.

Son servilletes de major qualitat, i a mes porten una impressió de dos colors d’alta definició. Este producte va ser llançat, com a marca nostra, a través d’un dels principals clients”.

Eduardo Sala/Riberaexpress

Fotos: E.S.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here