L’Ajuntament de l’Alcúdia rendix homenatge als seus esportistes

0
320

El Consell Municipal d’Esports i la Regidoria d’Esports de l’Alcúdia volen acabar l’any retent un homenatge a tots els esportistes del poble. Amb eixa finalitat s’han organitzat dos esdeveniments, per una banda la exposició que va ser inaugurada ahir de vesprada i per l’altra, una Gala Esportiva que tindrà lloc proper divendres.

Expo-Esports

“Expo-Esports l’Alcúdia 2014” s’ha instal·lat a la sala d’exposicions de la Casa de la Cultura de l’Alcúdia, amb la finalitat d’acostar als veïns i veïnes els aparells, accessoris, records, equipatges o fotografies històriques de les diferents entitats esportives que conformen el Consell Municipal d’Esports de l’Alcúdia. És la primera vegada que se celebra una exposició d’este tipus al municipi i, en paraules del president del Consell Municipal d’Esports, Jose Alonso, “segurament que no serà la darrera que es faça, ja que ha sigut tot un èxit d’assistència de públic i de participació”. En efecte de les 21 entitats que formen part del Consell Municipal d’Esports i que van ser convocades per a participar en l’exposició, n’han format part 19.
Des del club d’escacs al d’esport de muntanya, passant pel futbol, el trail, les bicicletes, les arts marcials o l’aeromodelisme, tots han aportat allò que pensaven que podia ser més atractiu per al públic alié a les seues disciplines.

La Gala de l’Esport

Proper divendres, dia 5 de desembre, se celebrarà a l’Àgora Jove de l’Alcúdia la Gala de l’Esport 2014, en la qual es retrà un homenatge als millors esportistes del moment i també alguns dels històrics.

Al llarg de la vetllada el president del Consell Municipal d’Esports, Jose Alonso, el regidor d’Esports, Lluís Ros i l’Alcalde de l’Alcúdia, Robert Martínez, lliuraran les distincions als esportistes més destacats, que han sigut triats pels seus propis clubs, atenent a criteris d’haver fet podis en campionats a nivell provincial autonòmic i nacional de cada disciplina esportiva al llarg dels últims anys.

Per finalitzar, es farà una menció especial a 4 “joves esportistes” que, amb més de 80 anys a les costelles, continuen fent esport cada setmana, com ho han fet al llarg de tota la seua vida. Es tracta de José Cruzà, Ismael Corberà, José Chisvert i José Marcos: entre tots, més de tres-cents anys d’esport.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here