Sueca acull una trobada esportiva per a centres ocupacionals

0
306

El Pavelló Cobert de Sueca ha acollit este matí la primera de les dos trobades de la temporada 2014-2015 organitzades per COPAVA, la Coordinadora de Centres Ocupacionals de la Comunitat Valenciana. En total, han participat deu centres de la província de València, entre ells, el Centre Ocupacional Municipal de Sueca. “Estem celebrant hui en Sueca la primera de les dos trobades de la present temporada. En elles s’organitzen diverses proves dividides en grups, motrius o de pràctica d’esports, depenent del grau de discapacitat dels usuaris. Les motrius són més senzilles i estan destinades als més afectats per la discapacitat. Les de pràctica d’esport van dirigides als usuaris que no tenen capacitat ni cognitiva ni física per a poder competir, però sí per a tirar a una canastra o a una porteria. D’esta manera, exercixen l’activitat física, que per a nosaltres és molt important”, ha explicat Eva Palacios, fisioterapeuta del Centre Ocupacional de Sueca.

Deu són els centres que han participat en esta edició celebrada en Sueca, pertanyents a poblacions com ara Gandia, Ontinyent, Xàtiva, Alginet o Enguera. Els usuaris són persones amb discapacitat intel·lectual que, en la majoria dels casos, va associada a una discapacitat física. “En esta ocasió, s’està celebrant en Sueca per una qüestió de rotació de tots els municipis participants, i nosaltres estem molt orgullosos d’acollir a estos centres que formen part de COPAVA i que participen en estos jocs adaptats. És un dia lúdic-festiu, a més d’esportiu, i esperem que, tant els usuaris del nostre centre ocupacional com de la resta que han vingut, ho passen molt bé i tinguen un dia molt agradable. Volem agrair també la col·laboració de la regidora d’Esports, Teresa Ribes, per la cessió d’estes instal·lacions per a la celebració de la trobada”, ha explicat la regidora d’Acció Social, Pilar Moncho.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here