L’escola de futbol Promeses Sueca presentà els 15 equips d’esta temporada

0
407

El passat diumenge va tindre lloc a l’Estadi Municipal «Antonio Puchades», l’acte de presentació de l’Escola de Futbol CF PROMESES SUECA, la grada del «Antonio Puchades» es va omplir de pares, amics, familiars i aficionats al futbol que presenciaren com desfilaven sobre el terreny de joc els jugadors que conformen les categories de l’escola.

En la present temporada 2014/15 l’escola esta integrada per 240 jugadors distribuïts en quinze equips i vuit categories:
– Futbol 8: QUERUBÍ, PREBENJAMÍ, BENJAMÍ i ALEVÍ.
– Futbol 11: INFANTIL, CADET i JUVENIL.
– Futbol AMATEUR.
El cos tècnic compta amb 15 entrenadors titulats que ban des de Monitor DE Futbol Base fins a Entrenador Nivell III, IVEF, FCAFE, Master en Alt Rendiment Esportiu, Psicòleg, etc., entrenador de porters, Director Esportiu, Coordinador entrenadors, Delegat de coordinació, Massagista i Recuperador Físic.

Com a novetat cal destacar la incorporació a la disciplina esportiva de l’escola del CF RACING SUECA FEMENÍ, aquest estiu els dos clubs firmaren un conveni de col·laboració per al qual l’escola és compromés a prestar uns serveis (metodologia d’entrenaments, gestió federativa, massagista, etc.) a l’equip femení.

La presentació va deixar constància del espectacular creixement que està tenint el Promeses Sueca, augmentant el nombre de jugadors i la qualitat dels mateixos.

Finalment per tancar l’acte varen prendre la paraula la Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sueca Tere Ribes, el vicepresident de l’escola Cristobal Naranjo, un representant del CF Racing Sueca Femení i el Director Esportiu Rafa Navarro.

AMUNT PROMESES!!!!!!!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here