Una sala de la Policia Local de Sueca batejada amb el nom de Tomás Catalán

0
1225

En un acte molt emotiu, els seus companys del cos, la seua família i les autoritats locals van assistir al descobriment de la placa de la sala que, a partir d’ara, portarà el nom de l’agent mort fa deu anys

A partir d’ara, la sala de relleus i formació de la nova central de la Policia Local de Sueca portarà el nom de Sala Agent Tomás Catalán, en homenatge al policia mort fa deu anys en acte de servei quan atenia un cas de violència de gènere. A l’acte, carregat d’emotivitat i record a Tomás, van assistir els seus familiars més pròxims, la seua viuda i filla, el seu germà i la seua cunyada. En representació del govern local van estar presents l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo; la regidora de Seguretat Ciutadana, Mª José Sarrió; i les també regidores Raquel Tamarit, Pilar Moncho i Teresa Ribes. Així mateix, van acudir antics companys de Tomás i una grandíssima representació del cos de la Policia Local de Sueca, encapçalats per l’intendent en cap, Juan Torró. Tots van voler, d’esta manera, rendir-li un emotiu homenatge i demostrar-li que, a pesar dels anys transcorreguts, el seu record roman. Per això, fa ara un any, quan es va inaugurar la nova seu de la Policia Local de Sueca, es va acordar posar el nom de Tomás Catalán a una de les sales més importants i concorregudes de l’edifici. “Este acte s’inclou entre els quals es van programar, el passat mes de setembre, coincidint amb l’aniversari de la mort de Tomás”, ha explicat Sarrió.

Després del descobriment de la placa commemorativa, van intervindre en l’acte l’intendent en cap de la Policia Local de Sueca, Juan Torró; la regidora de Seguretat Ciutadana, Mª José Sarrió; i l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo. Tots van coincidir a assenyalar que Tomás era una bona persona, així com la seua professionalitat i el bon record que va deixar en tots els que li van conéixer. “Fa un any que vam inaugurar esta gran central i des del primer moment vam tindre clar tots que esta sala portaria el nom de Tomás. T’hem volgut fer este homenatge en el desé aniversari de la teua pèrdua, perquè també tu ens recordes sempre; perquè allà on estigues sàpies que la teua família, i la gran família de què vas formar part en la plantilla de la Policia Local de Sueca, mai t’oblidarà. Per a tots nosaltres sempre seràs un gran exemple de professionalitat, amistat i, el més difícil de trobar hui en dia, de bon home, d’un home bo”, va afirmar Sarrió. “Jo no vaig conéixer Tomás però les referències, els records de tots els que li van conéixer, li descriuen com a una excel·lent persona. Este xicotet, però molt sentit homenatge que hui fem donant el nom de Tomás a esta sala, contribuirà que la seua memòria quede per sempre present en tots nosaltres, que l’acte de generositat tan gran que va fer, i que li va costar la vida, no s’oblide mai”, va expressar l’alcalde de Sueca.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here