El Mercat de Nadal inaugura este cap de setmana les festes en Sueca

0
326

La ciutat de Sueca inaugurarà les pròximes festes de Nadal amb un Mercat especial que s’instal·larà els dies 28, 29 i 30 de novembre. Durant este cap de setmana, el centre del municipi s’envoltarà d’ambient nadalenc amb què es donarà el tret d’eixida a unes festes entranyables tan esperades per tots. “Com a responsable de la Regidoria de Festes, enguany hem optat per canviar el tradicional Mercat Medieval, instal·lat en els últims anys, per un enfocat als Nadals, organitzat per la mateixa empresa i a cost zero per a l’Ajuntament, com sempre hem exigit per a la seua instal·lació.

Amb este Mercat de Nadal iniciem una sèrie d’activitats i actes que s’estan preparant des de les regidories de Festes i de Comerç, i que esperem siguen del grat de tots els ciutadans de Sueca i la comarca, els quals també estan convidats”, ha explicat el regidor de Festes, Dimas Vázquez.

Tant Vázquez com la regidora de Comerç i Turisme, Manoli Egea, treballen buscant “la innovació perquè el nostre municipi tinga la notorietat que ha de tindre una ciutat com la

Cant de nadales a Sueca

nostra i, per això, enguany hem decidit introduir unes modificacions en el que ve sent habitual perquè els ciutadans disfruten de l’ambient nadalenc, obliden per un moment les penúries i, d’eixa manera, es fomente el consum en el comerç local que des de sempre ha sigut el nostre principal objectiu”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here