Dos emprenedores d’Alzira obriran en gener el primer «Coworking» de la Ribera

3
606
Gemma López i Carmen López

Carmen López i Gemma López són dos emprenedores d’Alzira que han decidit obrir el primer «Coworking» de la comarca, un espai de treball compartit que té com s principal objectiu «combatre la soledat laboral i optimitzar els gastos».
Gemma i Carmen han encetat una sèrie de reunions per explicar «esta nova fòrmula de treball que està destinada als emprenedors que comencen o bé per als que que treballen a sa casa».

Infraestructura competitiva
Este espai comú suposa,segons les seues impulsores, una infraestrcutura «molt més competitiva en la que disposaran de despatxos independients on rebre els clients». Les instal.lacions que seran obertes el pròxim mes de gener contaran, a més, amb sala de juntes i projeccions i fins i tot amb una cuina considerada com «molt important» per elles donat que «és un lloc on poder relaxar-se i compartir una xerrada i un café».
Separar la vida personal i laboral

Carmen i Gemma consideren que és un lloc adient per «separar la vida laboral i la personal per una mòdica quantitat que dependrà de les necessitats de cadascú». A més destaquen la «flexibilitat» existent en els terminis i horaris, que van des de la contractació d’una hora, a mitja jornada, dies complets i alterns entre d’altres.
Intercanvi d’idees

El Coworking, asseguren, és una forma de treball que fomenta la col.laboració i l’intercanvi d’idees que poden propiciar «nous projectes sols o en comú, és a dir propicia la creació de sinèrgies».
L’espai a compartir pels emprenedors del futur, GC Coworking Alzira, contarà amb totes les ferramentes possibles i crearà un ambient que «inspire els nostres clients per ampliar el seu cercle professional i perquè el seu treball resulte molt més enriquidor en tots els sentits per donar el major valor al seu negoci».
El centre d’Alzira, pioner a la coamrca, serà un lloc «multifuncional» on es podran desenvolupar també «activitats socials i culturals» que aniran des de demostracions d’articles o productes, fins exposicions de pintura, dissenys diferents i cursos entre altres.

Carmen López: Tel. 675 908 391  Correu: carmen@coworkingalzira.com
Gemma López: Tel. 616 370 767   Correu: gemma@coworkingalzira.com
Riberaexpress

3 Comentarios

 1. Hola Xavier, l’article està genial, crec que has sabut reflectir la nostra filosofía de la empresa. Moltes gràcies per la teua ajuda.
  Una abraçada, Gemma

 2. Hola.
  Les nostres felicitacions per la iniciativa ja que feia falta.
  Un fort aplaudiment.
  Pasqual Martí
  Units per València Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here