Alginet rendix homenatge als 15 nous músics i al Cor de la Societat Artística Musical

0
317

El passat diumenge va començar el dia gran de la setmana de Santa Cecília. A les 10 del matí es va fer el trasllat des de la Casa de la Música fins a l’església de la imatge de la patrona dels músics. A continuació, Jesús Boluda, regidor d’Educació, Cultura i alcalde d’Alginet, va rebre al saló de plens de l’Ajuntament els 15 nous músics que s’incorporen a la banda i els membres que componen el cor de la societat. En acabar l’acte protocol·lari on l’alcalde els va fer la imposició de la insígnia del poble i els va regalar un llibre, el dia va continuar amb una missa en honor a la patrona. Una missa on hi hagué acompanyament musical i la veu del Cor de la Societat Artística Musical d’Alginet. En finalitzar els músics van tancar la Setmana de Santa Cecília amb un dinar de germanor.

Els nous músics que s’han incorporat aquest any a la Banda de la Societat Artística Musical d’Alginet han estat Nuria Bosch Palau (flauta), Laura Moreno Castro (flauta), Julia Yunna Greus Bosch (flauta), Irene González García (clarinet), Lorena Company Grau (clarinet), Laura Sánchez Guillén (clarinet), Mónica Almiñana Arlandis (clarinet), Núria Velasco Juan (saxòfon), Guillem Part López (trompa), Joan Rua Chinchilla (trompa), Maria Roig Quiles (trompa), Joan Part López (trompeta), Cristina Elena Fercalo (bombardí), Jaume Gascó Bosch (percussió) i Boro Lopez Espert (fiscorn).

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here