El Nou Bàsquet Alzira presenta els 13 equips d’esta temporada

0
314

El Nou Bàsquet Alzira va presentar la vesprada del diumenge, davant d’unes graderies del Pavelló Pérez Puig plenes de familiars i amics, els seus equips per a la present temporada 2014-2015.

Un total de tretze equips conformen les plantilles de l’NB Alzira, tot un record per al Club. Des de Sènior masculí i femení fins a benjamins, el Club compta amb més de 140 jugadors. Com a novetat d’enguany podem destacar el retorn del Sènior Femení, absent la darrera temporada, i el increment dels jugadors i jugadores més joves, ja que per primera vegada el Club compta amb dos equips benjamins, el futur de l’NBAlzira.

Com es habitual any rere any en les presentacions de l’NBAlzira, el Club va premiar a l’equip i els jugadors destacats de la temporada passada. En l’apartat de millor equip va ser per al Junior Femení que va competir tant Lliga Valenciana, Lliga FBCV i Copa Federació al mes alt nivell. El guardó a l’equip va ser entregat de la mà del Regidor d’Esports de l’Ajuntament d’Alzira José Andrés Hernández, qui va tindre unes paraules de suport per a tots els jugadors, reconeixent la llavor del Club en el foment de l’esport a Alzira i donant el seu suport des de l’Ajuntament per poder continuar en aquesta tasca, valorant positivament la reobertura i condicionament del Pavelló Pérez Puig. El premi a l’esportivitat va ser per al cadet Carlos España. Luís Borja del junior se’n va endur el premi a l’esforç. La junior Ángeles Luís va ser nomenada com a jugadora amb major progressió.

El tradicional apartat d’homenatges va tindre com objectiu el reconeixement al bàsquet femení alzireny. A l’acte van acudir varies de les jugadores que han format part d’aquest Club en algun moment de la seva vida. També hem comptat amb l’inestimable presència de varies jugadores del primer equip federat femení que va jugar amb la denominació de Bàsquet Alzira, allà pels anys 80, junt al seu entrenador Luís Pradillos. Trenta-quatre anys desprès, amb aquest humil tribut a aquestes pioneres del bàsquet de la nostra localitat, volem animar a la secció femenina del Club, per a que continuen amb els èxits i augmente, més si cap, el nombre de jugadores i equips en un futur pròxim.

Per a finalitzar l’acte el President del Club José Borrull va agrair als públic la seua presència, i en el seu discurs com a nou President del Club va destacar la importància de que cada jugador, entrenador, pare o mare considere com a propi el nostre Club, convidant a la participació per poder donar a tots els jugador no sols una activitat esportiva, sinó l’oportunitat de perteneixer a un col·lectiu que hui gracies a tots està molt viu.

Al finalitzar l’acte tots el jugador es feren la tradicional foto de família.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here