El Carcaixent cau davant l’Ayorense (1-0) amb un gol matiner

1
390

El Carcaixent va ser incapaç de remontar el gol anotat per l’Ayorense en el minut i que a la fí va ser suficient per a la derrota dels blanquinegres.

Gol matiner de l’equip contra el qual juguem i l’obligació juntament amb els nervis d’intentar remuntar el partit. No es molt llògic que el Carcaixent un dels equip mes golejats de la categoría, encara no hem acabat ningún partit amb la portería a zero.
Aquesta setmana tocava el desplaçament a Aiora per a jugar contra el penúltim classificat i que solament podia comptar amb 14 jugadors disponibles, doncs bé al minut 3 ja teníem un gol en contra, després que ni la defensa ni el porter aconseguiren allunyar fins a en tres ocasions les rematades dels locals, que finalment introduiren el baló a la xarxa.

En teoria quedava tot el partit per a intentar recuperar-se d’aquesta garrotada inicial, però transcorria el partit i passaven els minuts i no es veia per cap costat la possibilitat de remuntar el partit.

La segona part igual que la primera si bé, semblava que el setge sobre la porteria del *Ayorense era major si cap, però ocasions de gol clares o parades del porter tan sol un parell i aquesta jornada no s’obre el miracle.

Al final amb els nervis, Marcos, es va encarar amb l’aficionats locals després que aquests estigueren tot el partit insultant-li i proferint crits racistes a Diop. L’arbitre va acabar traient-li targeta roja camí dels vestidors al porter Marcos.

ALINEACIONS:

UD.CARCAIXENT: Marcos, Modesto, Palero, Vicent (Juanjo m.87), Arturo (Eusebio m.83), Baldo, Gascon, Adri (Jorge m.56), Serra, Adrián i Diop. PD. AYORENSE: Fernando, Sergio, David, Javier (Juan Carlos m.77), Manuel, Jonathan, Antonio, Oscar, Daniel (Pedro m.57), Constantino i Francisco (Juan Luis m.61). GOLS: 1-0 Min. 3 Daniel Destacariem per el Carcaixent a Palero i Modesto, mentre que per el Ayorense van ser tots un bloc que sabia lo que tenia que fer.

Àrea de comunicació de l’UD Carcaixent

1 Comentario

  1. Jo crec que en este equip es un lujo tindre um jugador com Eusebio en el banquillo i no santen com eix en el minut 83. Castillo apuntat un CERO.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here