Els comerciants de l’àrea Pere Crespí satisfets amb els resultat de la Shopping Night (RIBERA TV)

0
576

 

Els comerciants de Pere Crespí amb l’alcaldessa
Video Ribera TV
Dirigents municipals i empresarials anit

’La Shopping Night Parc Pere Crespi,  una iniciativa contemplada en “Alzira Ciutat Comercial”, impulsada per l’Associació Empresarial Alzira (AEA) i per l’Ajuntament per potenciar els negocis d’esta àrea comercial ha estat considerada «positiva» pels comerciants de la zona.

A la inauguració assistiren l’alcaldessa, Elena Bastidas, el regidor de Promoció Econòmica José Luis Palacios, així com altres membres de la corporació municipal.

Maria Victoria Palomares, declarava per a Riberaexpress, que representa al comerç d’este bBarri comentava així estaaquesta iniciativa, “en esta barriada si que tenim clients  perquè viuen el dia a dia, però a la resta Alzira, hi han que no la coneixen, i ens pareix una bona iniciativa que va començar en el centre, entenem que ací hi ha mes diversitat que a la pròpia l’Avinguda»

Esta època de l’any, és la ideal per a vosaltres?

«El temps se’ns ha tirat damunt , és el que et van a dir tots, però açò, ja es va moure des de març , costa molt, perquè és una iniciativa de molts comerços d’Alzira que ens hem agrupat tots en la Ciutat Comercial, a través de l’ajuntament d’Alzira i l’Associació Empresarial, però calia arrancar ja, i decidim que fera el temps que fera, ja era necessari ficar en marxa esta iniciativa»

Quants comerços participen?

«En esta zona, serem al voltant de 25, ja que tenim una Associació ja consolidada. Però suposem que a abril participaran els restants (que no són de l’Associació de Pere Crespi) , perquè ací en hostaleria tenim molts, però, l’únic que tenim adherit, és Amadeus.»

Maria Victoria. ¿mes nits com esta, al cap de l’any?

“Si.  Si no com esta, altres paregudes. Iniciatives no sols per als comerços d’esta zona, sinó, per al comerç de tot Alzira, estem units per a ser una Ciutat, on la gent de fora, puga dir, “Anem a Alzira a comprar”.

Perquè no es fa això?

«Ací hi han hagut uns motius en un principi, es feien accions com el «rasca, rasca», el concurs de escaparatisme, però com en tot, hi ha hagut un davallada, tant per part d’estaments públics, com pels comerciants, però ara, ens n’hem adonat, que no. Que les iniciatives han d’estar igual, encara que costen un poc mes , perquè se sàpia, que Alzira és viva, té un comerç, i les expectatives del que ve a comprar les compleix.»

 Elena Bastidas, alcaldessa d’Alzira, en declaracions a Ribera TV i Riberaexpress  ha manifestat, «Inevitablement la comparació ha de ser positiva, recentment fa unes setmanes, vam tindre l’ocasió de provar la primera Shopping en la nostra ciutat, circumscrita a la zona centre, i a causa de l’èxit i resultats positius que es van obtindre, hem decidit també provar en una potent àrea comercial molt inquieta, com és la Zona de Pere Crespí, per a també veure , com s’ha bolcat la gent.

Esta Associació de Comerciants , insistís, és molt inquieta, molt activa, i desprès d’haver vist com va eixir la primera vegada, sóc molt optimista, molt positiva i estic segura de què obtindrem els resultats previstos.«

 Bastidas ha afegit que, “ la repercussió ha sigut molta i positiva, i si ens donem la volta, ens adonarem de la quantitat de gent que tenim al voltant, s’ha bolcat una vegada mes , la resposta, a escassos minuts d’haver-se obert, ha sigut molt positiva, i estic segura , de que superarem inclús, els resultats que ens havíem marcat, perquè la gent està conscienciada , de que per a eixir d’una situació complicada, com la té Alzira, com té també el nostre país, econòmica, és necessari que tots units de la mà, tots els comerciants i també la societat d’Alzira, podem compartir esforços, i d’assegurança que eixirem avant.

Tinguem una iniciativa prevista , que té una vessant comercial i cultural, i que anem a planificar-la durant quatre setmanes, en el proper desembre, i que anunciarem la propera setmana, seran coses insòlites, en llocs insòlits».

Polsada l’opinió dels comerciants i de la gent, en general l’han vista «molt positiva i atractiva».

Elena Amat, de Papereria Book’s, ens comenta, que “un poc d’animació per a la gent i la clientela, és per  agrair , i per a que ens conega la gent que ve de fora. És una bona data, ja que estem prop de les festes nadalenques, la gent està mes animada per a eixir de casa.»

La impressió de José Luis Palacios i Enrique Lahuerta, regidors de l’Ajuntament, i de la comerciant Maria Victòria Palomares, és que  hi havia mes gent que l’anterior Shopping Night» celebrada, recentment al cen tre de la ciutat.

Eduardo Sala/Riberaexpress

Fotos:  X.E. i E. Sala

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here