EU reclama la creació de borses de treball públic per a les zones verdes d’Alzira

0
259

EU-Alzira lamenta que l’equip de govern haja optat a donar a l’empresa concessionària del manteniment de parcs i jardins una altra ampliació en 144.000 euros. Des d’EU demanem que es facen borses de treball públic per a la millora de les zones verdes.

Per a Ivan Martínez, regidor d’EU-Alzira: “l’equip de govern de la Sra. Bastidas ha optat per ampliar el contracte amb l’empresa en què s’ha privatitzat el manteniment de parcs i jardins. Amb aquest import, 144.000 euros, es podien haver realitzat borses de treball públic.”
Des d’EU recordem que l’empresa concessionària ja se’n du més de 800.000 euros anuals en funció del contracte vigent, el qual s’ha vist ampliat ara. I cal dir que el mateix Tribunal de Comptes, que fiscalitza tots els comptes municipals, els serveis privatitzats costen un 70% més que els que són per gestió directa. Amb eixa diferència (que inclou IVA, beneficis dels adjudicataris, etc.), es poden convocar borses i places públiques de treball.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here