UGT y CCOO convocaran una vaga indefinida de collidors (RIBERA TV)

0
474
Video Ribera TV
Collidor en un camp d’Alzira

«La patronal vol reventar el conveni i cada empresa faça el que vullga» així s’ha expresat el responsable de la UGT, Manolo Bono en Alzira davant la proposta de les grans empreses del sector que pretenen reduir el salari en un 30%, una proposta que «no estem disposats a acceptar».

L’actual conveni finalitza el 30 d’agost de 2015 i després de diverses reunions les posicions entre la patronal i els sindicats es troben molt lluny, La convocada per al proper dilluns dia 24 sembla que serà la definitiva per trencar les negociacions. Bono ja ha avançat que tant la UGT com CCOO tenen la intenció de convocar una vaga indefinida que començaruia la primera setmana de desembre.

La vaga afectarà a prop de 20.000 collidors de la comarca de la Ribera. Anit es va ceñebrar a Alzira una de les nombroses assemblees informatives ons el representants sindicals expliquen els motius de la protesta.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here