Animació especial al barri del Pere Crespí per a la Shopping Night d’esta nit

0
399
Amadeo i Victòria comerciants de la zona

La segona Alzira Shopping night prevista per a esta nit a la zona comercial del Parc Pere Crespí contarà amb una variada animació, aa la música que sonarà pels carrers d’esta barriada i  l’espectacle d’Engrata Teatre  s’ha unit a última hora la batukada que correrà a càrrec dels alumnes del Gimnasio Leo.

Amadeo del restaurant Amadeus i Victòria de Deportes Sierra, es troben «molt il-lusionats» en que la festa nocturna del comerç siga un èxit.

No faltaran les propostes gastronòmiques, així Amadeus montarà una barra al carrer per oferir tapes i pizzes a un euro.

La inauguració de la Shopping Night està prevista per a les 20 hores i els comerços de la zona estaran oberts fins les 12 de la nit.Alzira Shopping Night es una de les activitats contempladas en la campanya “Alzira, ciutat comercial”, que impulsa l’ Associació Empresarial Alzira (AEA) junt a l’Ajuntament per incentivar el consum amb un reclam atractiv per a tot tipus de públic en un ambient lúdic i festiu.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here