Unes 200 persones assiteixen a la IV Trobada Gastronòmica d’Alginet (RIBERA TV)

0
406

 

Ahir dijous  a la Llar dels Jubilats se celebrà la IV Trobada Gastronòmica Solidària d’Alginet

Teresa Roig (Video Ribera TV)

. Una trobada l’objectiu de la qual va ser “donar a conèixer els nostres productes culinaris i destinar allò obtingut a l’Associació Benvinguts” afirmava Teresa Roig impulsora de l’acte.

“A més aquest any hem fet el primer concurs de receptes del caqui per impulsar aquest producte que tenim als camps d’Alginet”. La llicenciada en Belles Arts va fer per a aquest dia el retrat de Marilyn Monroe amb dolç de caqui.

L’acte finalitzà amb la rifa de regals que les empreses col·laboradores havien aportat a aquest acte solidari i els beneficis dels quals han anat destinats a l’Associació Benvinguts, una associació de famílies de malalts d’Alzheimer que ha creat una unitat de respir per als cuidadors d’aquest malalts.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here