La zona comercial del Pere Crespí prepara a conciència l’Alzira Shopping Night del divendres

0
208
Comerciants de Pere Crespí esta nit

Tots i cadascun de la trentena de comerços de la zona comercial del Parc Pere Crespí que obriran les seues portes, este divendres, entre les 20 i les 24 hores han preparat alguna activitat per atraure els potencials clients que eixa nit acodiran de forma massiva a gaudir de la segona Alzira Shopping Night.

Estaran oberts al públic però tancats al tràfic els carrers Pare Castells, Ardiaca, Pere Esplugues, Vicente Segura, Favareta, Francisco Oliver, Camilo Dolz i altres pròxims, que estaran conectats per la música ambiental.

Un sondeig fet per Riberaexpress en la zona servix per avançar que els assistents, podran gaudir de demostracions i degustacions d’embotit cassolà, d de modrensaparells relacionats amb l’estètica, de concursos  de fotografies, de dibuix de fruites, d’exhibició de lásser junt els destinats als més menuts com pinta cares, castells unflables i globoflexia. Tampoc faltarà l’espectacle itinerant «Grata Visión» i els seus reporters d’Engrata Teatre que tingueren molt d’èxit en el primer Shopping Night celebrat al centre de la ciutat, recentement.

Victória Palomares, dirigent de l’Associació Empresarial Alzira, organitzadora de l’event junt el consistori local està convençuda que «serà positiu per al comerç de la zona». El comerciants del Pere Crespí solicitaren que este barri acollira en una data diferent a la del centre del municipi la Shopping Night per entendre que «atraurà a molta més gent».

Per la seua part el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Alzira José Luis Palacios han convidat als veïns d’Alzira a que acodisquen a este event que pretén «potenciar els comerços d’este barri de la ciutat».

Alzira Shopping Night es una de les activitats contempladas en la campanya “Alzira, ciutat comercial”, que impulsa l’ Associació Empresarial Alzira (AEA) junt a l’Ajuntament per incentivar el consum amb un reclam atractiv per a tot tipus de públic en un ambient lúdic i festiu.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here