EU estudia pendre mesures legals contra Més Algemesí per les acusacions de les dietes

1
353

EU considera que +A ha entrat en una fase de tot val per guanyar un vot
Davant la nota de premsa publicada a distints mitjans de comunicació per +Algemesí sobre el cobrament de dietes en el viatge d’agermanament amb la ciutat italiana de Chiari, i en la que fa referència al nostre grup, volem fer pales el nostre més profund malestar pel que considerem una falta d’escrúpols en la forma de fer política i un intent de confondre a l’opinió pública per traure rendibilitat electoral.
En primer lloc, a la reunió prèvia al viatge estava present el Secretari de l’Ajuntament, que en cap moment va informar que el cobrament de dietes fora il·legal quan va sortir la qüestió, un altre tema és la seua moralitat, fet que va motivar que el mateix dia, malgrat que no sabíem les possibles despeses que es podrien originar, el col·lectiu d’Esquerra Unida decidirem fer donació a dos ONG d’ajuda al poble sahrauí.
Altra qüestió és que l’últim dia no vam tenir ninguna despesa coberta a càrrec de la ciutat amfitriona, fet que contradiu les paraules de Lorena Calatayud en la seua greu acusació.
Per Esquerra Unida, acudir a l’agermanament és un fet de gran valor i fruit d’un compromís i voluntat de coneixença entre pobles de distints països, que segur donarà fruits d’interrelació entre distints col·lectius, especialment el més jove i els estudiants. Per a alguns de nosaltres, en concret per al regidor d’EU, la nostra presencia ha estat a costa de vacances personals i a costa de temps en la família, fet que no disminueix el privilegi d’haver estat en aquest primer acte d’agermanament amb un poble i unes persones com les que trobarem a la ciutat de Chiari.
Considerem molt greus les acusacions del partit +Algemesí, ja que, afirmar que alguns volen treure rèdit econòmic d’aquesta situació; que s’ha intentat fer d’eixa representació un negoci lucratiu p

Asensio García

ersonal o que el partit en el govern ha intentat embotir-nos cap pesseta a la nostra organització per tapar les seues vergonyes, és totalment fals i del tot allunyant de la realitat. De fet, el regidor d’EU dóna íntegrament la totalitat de les seues percepcions de l’Ajuntament a la seua organització, i, com ara ha succeït, en cas de tenir dubtes, a organitzacions sense ànim de lucre, motiu pel que exigim una rectificació del partit polític Més Algemesí.
Encara ho entenem menys, quan les lliçons de moral i de legalitat venen de la regidora Lorena Calatayud, a la que vam assabentar en el mateix viatge de la nostra intenció de renunciar al import de les dietes, i que a la seua època de personal alliberada en l’Ajuntament no es mostrava tant escrupolosa a la gestió econòmica que es va realitzar en aquell temps al Casino Liberal, ni als dinars de la regidoria de Cultura, o del dia 8 de setembre, ni tant sols en el regal a cada regidor i regidora, assessors i assessores d’un quadre de Manolo Boix que el seu partit tenia a la venda.
Considerem molt greu la insinuació de que pugam tindre a la nostra disposició micro Blacks particulars, i més encara, considerem una injuria i una calumnia greu que aquest pagaments puguen ser en diners negres, és a dir que se’ns atribueixca d’un delicte. Per això en EU estudiarem les mesures pertinents per demanar una rectificació per tots els mitjans legals dels que pugam disposar.

No podem permetre’ns entrar en una fase de desprestigiar tot allò polític per elevar-se per dalt dels demés, especialment quan no s’incompleix la legalitat, legalitat que per altra banda serveix a +Algemesí, un partit que vol reclamar-se d’esquerres, per aprovar la gestió privada de la piscina Coberta o del centre social del Carrascalet.

Asensio García Machí

1 Comentario

  1. Mira que bien, en la próxima legislatura, podéis hacer un tripartito PP-PSOE-IU, y los domingos cantar el cara al sol en la plaza mayor.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here