El PSPV estudia opcions legals contra Més Algemesí per les «calúmnies» sobre les dietes

1
343

Més Algemesí obri la campanya electoral amb un episodi de calúmnies i difamacions contra regidors socialistes. Fent ús de la ironia i sabent que mentien han relacionat e

Marta Trenzano

l cobrament legal de dietes per valor de 209 euros pagades mitjançant transferència bancària per l’Ajuntament amb les targetes black de Bankia i l’escàndol dels viatges del Sr. Monago.

Des del moment en el qual la Sra. Calatayud, regidora de Més Algemesí que també va participar en el viatge a Itàlia, va renunciar al cobrament de les dietes, tots els altres sabíem que anava a intentar traure rèdit al seu “gest de dignitat”, cosa a la que Més Algemesí ens té acostumats. El que no podíem preveure és la realització de tan greus acusacions per la seua banda que exigeixen una rectificació pública i immediata amb publicitat en els mateixos mitjans als quals s’han dirigit.

D’altra banda, els representants de PSPV i EUPV en el viatge, Marta Trenzano i Asensio García, davant la presència de la Sra. Calatayud, van comentar en la ciutat de Chiari la seua decisió de donar les quantitats degudament transferides per l’Ajuntament a diferents ONGs. Aquesta decisió no s’ha pres després que la notícia isquera en els mitjans sinó que es va prendre en el propi viatge.

Segons ha explicat Marta Trenzano, “dóna la sensació de que la Sra. Calatayud ha renunciat al cobrament d’aquestes dietes per a contar-ho en la premsa. Les donacions a ONGs, les renúncies a cobraments legals i les obres de caritat, es fan anònimament i no s’expliquen, a no ser que la intenció d’aquestos actes siga l’autobombo. Perquè, si el que pretenia era donar una lliçó de moral també hauria d’haver-se pagat el vol, l’hotel i les despeses de manutenció, despeses que també li van ser pagades com a tots els altres”.

 En paraules de Trenzano “decidirem donar aquestes dietes perquè ens semblava poc docorós haver-les cobrat després de ser convidats, en la majoria de les ocasions, pel comitè d’agermanament de la ciutat de Chiari. No obstant açò, jo personalment vaig perdre la jornada laboral i el seu respectiu salari del divendres 7 de novembre per acudir a aquest viatge. Per a mi va ser un honor compartir aquesta experiència amb aquella gent i una decepció el modus operandi, una vegada més, de Més Algemesí”.

La portaveu socialista ha assegurat que “si Més Algemesí té proves o la seguretat que aquestes dietes són en negre o il·legals, el que ha de fer és acudir als jutjats. Sinó, el que correspon és rectificar públicament perquè flac favor li estan fent a l’honestedat política que tant pregonen. En política no tot val, Més Algemesí hauria de mostrar més sensatesa i menys incontinència verbal. Calumniar i difamar no és propi de gent honesta”.

www.pspvalgemesi.es    I    @pspvalgemesi    I    facebook.com/pspvpsoealgemesi

1 Comentario

  1. Mira que bien, en la próxima legislatura, podéis hacer un tripartito PP-PSOE-IU, y los domingos cantar el cara al sol en la plaza mayor.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here