El Jutge determina que l’alcalde de Sueca «no va cometre prevaricació»

0
427

El jutge determina el sobreseïment de la denúncia interposada contra l’alcalde de Sueca per prevaricació

El Jutjat de 1a Instància i Instrucció número Dos de Sueca acaba de dictaminar que l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo, no va cometre prevaricació en les sis resolucions firmades per a la contractació de llocs de treball, denunciades pel senyor Pau Codina l’any 2013. El passat 10 de setembre, el Jutjat va decidir decretar el sobreseïment provisional i arxivament de les actuacions per entendre, “després de les declaracions efectuades als denunciats i testimonis, i les documentals aportades a interlocutòries, que no apareix degudament justificada la perpetració del delicte denunciat i que ha donat motiu a la formació de la causa, d’acord amb el que disposen els articles 779-1, 1a i 641-1 de la Llei d’Enjudiciament Criminal”. Ara, el Jutjat ha decretat que la resolució dictada amb data 10 de setembre és FERM.

“Sempre he tingut la consciència molt tranquil·la respecte a este assumpte i, per això, agraïsc el suport que he rebut durant tot este temps. Les resolucions que vaig firmar al seu dia, i per les quals se’m va denunciar, van ser realitzades des de la responsabilitat i amb la millor voluntat d’ajudar, especialment les justificades pel Departament de Serveis Socials per a la contractació de quatre persones amb risc d’exclusió social. Després d’esta resolució ferma confie que algun membre del PP de Sueca recapacite sobre la seua manera de fer política; i tant de bo totes les imputacions que tenen els nostres dirigents foren d’esta índole, per ajudar els seus ciutadans”, ha explicat l’alcalde de Sueca, Salvador Campillo.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here