Dones amb Compromís organitza un acte contra la violència de génere a Carcaixent

0
276

El proper divendres 21 de novembre, a Carcaixent i des de Dones amb Compromís es celebra el dia internacional contra la violència de gènere. Amb un acte centrat en la perspectiva de l’educació com una de les eines més importants per a la prevenció i posant la mirada en la adolescència.

L’acte consistirà en la projecció i posterior debat del curtmetratge “Rosa Obscur: quan el color del sentiment no et deixa veure”; un projecte audiovisual del Col·legi Hernández de la veïna Castelló. El curtmetratge ha comptat amb la participació de tota la comunitat educativa.

A l’acte, que tindrà lloc al Centre d’Empreses de Carcaixent, carrer Marquesa de Montortal 54, participaran Mariola Hernández, directora del col·legi, Míriam Sebastián i Raimon Solves que han dirigit la pel·lícula. A més també intervindrà el diputat a les Corts Valencianes de Compromís, Fran Ferri. Presentarà i moderarà Mariai Talens de Dones amb Compromís.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here