El Carcaixent capgira el resultat davant el Monfort (2-1) en els últims instants de l’encontre

0
558

En els dos últims minuts del partit, el Carcaixent, ha empatat i marcat el gol del triomf, davant el Monforte, que no ha merescut anar-sen de buit, dels Quatre Camins.

El partit de futbol corresponent a la 9a Jornada, de Primera Regional, Grup VI, entre la UD Carcaixent, i el Monfort CF, es disputà ahir diumenge i culminà amb el resultat  de 2 a 1, favorable als locals després que els visitants s’avançaren en el marcador en la primera part.

Bona entrada i temperatura ideal per a jugar un partit de futbol, en el que els interessos que perseguien els dos equips, eren ben diferents. El Carcaixent, guanyar-lo, per a mantindres en els llocs de cap, i el Montfort, per a fugir del descens.

La primera part, ha finalitzat, amb 0 – 1, gol de Iván Martínez del Monforte, que ha sabut mantindré la porteria a cero, amb un millor posicionament en el terreny de joc dels jugadors de Juan Valero, davant un mig camp i davantera del Carcaixent que apenes, inquietava la porteria defesa per Javier Garcia.

Dos homes del Monfort , han sigut peces clau, pe organitzar els atacs i parar als davanters del Carcaixent, Alberto Pomares, al mig del camp, i el seu capità, Ivàn Cortés.

La segona part, va començar amb un Carcaixent amb ganes d’empatar el partit, estirant les seues línies, davant un Monforte, conformista amb el gol que li estava donant la victòria, i esperant sentenciar el partit amb contra-atac a la porteria defesa per Marcos, que a punt ha estat de donar fruit, al rebre un baló dins l’àrea Sergio Limiñana, encararà al porter, que rebutjà a boca de canó, el seu potent xut, amb les dos mans, el que podria haver sigut el segon gol del Monforte i la sentència del partit.

Però, en el futbol fins que l’àrbitre no pita el final, no es pot baixar la guàrdia, cosa que ha aprofitat el Carcaixent, en el minut 90, per mediació de Adrián Ferrandis, per empatar el partit, i en la prolongació del partit, marcar el segon, mitjançant Salvador Gascón, d’un potent xut  que va foradar la porteria defesa per Pedro Javier.

¿Resultat injust?. Crec que en futbol, no hi han resultats just o injust, sinó que a vegades en pocs minuts, com li ha passat al Carcaixent, aprofita la baixada de guàrdia de l’equip contrari, i aconsegueix canviar, el resultat d’un partit, que s’ha decidit en 2 minuts.

¿Sort?, es possible, i això li permet al Carcaixent, somniar en ixa primera plaça segons Salvador Gascón.

.- Fitxa tècnica

*Àrbitre: Sergio Moreno Sánchez. Delegació d’Elx

*Targetes grogues

U.D. Carcaixent: Jorge J. Serra, Waldo, Adrián Ferrandis

Monforte C.F.: Gaspar Requena

*Amonestacions: José A. Castillo, Entrenador del Carcaixent, i a Pablo Mañez, Encarregat Material, del Monforte C.F.

*Resultat:

U.D. Carcaixent, 2  -Adrián Ferrandis, 90’, i Salvador Gascón, 91’.

Monforte C.F., 1 – Alberto Pomares, 17’.

Equips:

*U.D. Carcaixent – Entrenador: Jose A. Castillo

Jugadors: Marcos López, Jorge J, Serra, José C. Martínez (Eusebio Sellens), Waldo, Cristian Valero, Adrián Guillem, Salvador Gascón, Arturo Bataller, Vicente Andrés, Adrián Ferrandis (Josep Cholvi), Hiroto Todaka (Juan J. Herreros)

Monforte C.F. – Entrenador: Juan Castillo Valero

Jugadors: Pedro J. Garcia, Cristian Ramírez (Gaspar Requena), Ivan Cortés, Sergio Limiñana, David Máñez Sergio Ayala), Alberto Pomares, Victoriano Morales (Carlos J. Lara), Jorge Quiles, Marcos Ruiz, Iván Martínez (David Ferreras), Álvaro Anquiano.

Després d’acabar el partit, hem entrevistat a José Antonio Castillo Congost, entrenador del UD Carcaixent

Castillo, ¿hui heu patit per a guanyar?

“Si, hem patit molt. No se’l que ens passa ací a casa, que els rivals que ens han visitat, sempre marquen primer, i hui no ha sigut una excepció.»

 En la primera part apenes ho fet alguna jugada d’atac, perquè?

“Tots els passes estaven mal fets, accions fàcils les perdíem, comencem perdent  0-1, donava la sensació de que les cames, mos pesaven molt, i pense  que el que ens passava, es que portàvem dos partits perduts, i en l’inici d’este partit consecutiu, també perdíem. Havíem passat d’anar primers, a perdre dos jornades seguides, i damunt en el teu camp. La segona part, l’historia a canviat”

Salvador Gascó, acabà la primera part un tant minvat de forces, i las aguantat tota la segona part, perquè?

«Jo ho he vist igual. Salva esta setmana no ha entrenat pràcticament, perquè arrossega molèsties d’abductors, i de fet s’està punxant. Este equip gira entorn d’ell, tots els balons solen circular per ell, i a fer un canvi nou, no aportava ofensivitad, cosa que amb ell, sempre pot passar alguna cosa, és un jugador representatiu per a nosaltres. Ve de jugar en tercera divisió, i marca la diferència. Ara a carta descoberta, perquè ha marcat el gol de la victòria, tots pensem que ha sigut encertada, però tal vegada , no haguera marcat, haurien pensat que hauria d’haver sigut substituït.»

 En aquest cas, ¿has confiat amb ell, perquè creies que podia aportar alguna genialitat, com la jugada del segon gol?

“Sí l’equip defensivament, no treballa bé, mira molt la porteria contraria, però, descuida molt la seua porteria. Si analitzem els grups de totes les categories, el que estem empatats amb els mateixos punts de l’Atzeneta, quin equip està ahí dalt, i som dels mes golejats de les categories. Estem buscant una solució, però no es fàcil en esta categoria, el trobar jugadors, i es tenim que adaptar amb el que tinguem, i mentre l’equip funciona ofensivament, jugarem en aquest risc.”

 Eduardo Sala/Riberaexpress

Foto: E. Sala

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here