L’Almussafes CF presenta els onze equips d’esta temporada

0
547
L’equip Amateur

L’Almussafes Club de Futbol va reunir, dimecres passat  en el camp de joc als membres de la renovada Junta Directiva, jugadors, familiars i aficionats de l’entitat. La presentació pública dels onze equips que esta temporada defendran els colors del club blavet va servir per a exalçar a la totalitat dels 211 jugadors i al cos tècnic, integrat per 28 professionals, així com per a agrair l’esforç de tots els col·laboradors.

“Els blavets”, com popularment es coneix els jugadors de l’Almussafes C.F., van viure un dels seus dies grans durant la jornada de dimecres passat dia 12, ja que a les 18 hores va donar començament l’acte de presentació pública dels deu equips que enguany integren la seua escola de futbol, així com dels seus dos equips amateurs.

Durant la jornada dedicada a la presentació oficial, es va destacar el fet que l’amateur A, que es manté en el grup V de la categoria de primera regional i que va inaugurar la temporada el passat 21 de setembre, compte amb noves incorporacions. “Confiem que este primer equip, la bandera on es reflectixen els anhels futbolístics del club i un espill en què es miren i aspiren a jugar els jugadors de l’escola, aconseguisca grans èxits en els pròxims mesos”, van comentar des de la Junta Directiva de l’entitat. Així mateix, després de dos anys d’intens treball, des de l’Almussafes Club de Futbol s’enorgullixen d’haver aconseguit formar l’equip Amateur B, que milita en el grup nové de la segona regional i que ha iniciat la temporada com a pedrera natural del primer equip amb grans il·lusions.

Al voltant de 400 persones, entre directius, equip tècnic, jugadors, familiars i aficionats, van omplir el camp de futbol municipal i les seues grades per a presenciar en directe la desfilada dels 167 jóvens esportistes que cobrixen les categories querubí, prebenjamí a i B, Benjamí, Aleví a i B, Infantil A, B i C, Cadet i Juvenil, i que junt amb els dos equips amateurs, sumen un total de 211 jugadors per a la present temporada 2014 i 2015. L’acte també va servir per a presentar als 28 professionals del cos tècnic – entrenadors, delegats i assistents sanitaris – Responsable de cada un dels equips.
Des de la Junta Directiva del club es va reafirmar el compromís de treballar amb esforç per a aconseguir els millors resultats per a l’Almussafes C.F. I la consolidació de la seua Escola com una escola de formació de jugadors per al primer equip i com un centre d’ensenyança dels valors de la competitivitat, la solidaritat i el treball en equip.

El regidor del consistori municipal, Jesús Salesa, va compartir junt amb els representants del club la presentació pública de l’Escola de Futbol, que compta amb una important subvenció anual de l’Ajuntament d’Almussafes, a més de rebre el patrocini de diferents empreses que asseguren la permanència de l’entitat esportiva.

L’acte esportiu es va clausurar amb la disputa d’un partit amistós de l’equip Amateur a contra el Villareal Divisió d’Honor, una trobada que finalment va guanyar el club visitant per un estret marge 1-2 i que va tindre el gran colofó amb un berenar de germandat que van compartir tots els jugadors.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here