Curs de Defensa Personal per a policies locals en Villanueva de Castellón

0
280

Policies Locals de diverses poblacions de La Ribera: Algemesí, Alberic, Càrcer i Beneixida, així com els municipis alacantins, Crevillent i Villena a més de 18 agents pertanyent a la Prefectura de Villanueva de Castellón,  han realitzat un curset anomenat, «Tècniques no Lesives de Control i Reducció per a Policies Locals«, realitzat en les instal·lacions del Poliesportiu Municipal “Antonio Escuriet”.

 Jaume Soler, Cap de la Prefectura de Villanueva de Castellón, ha manifestat a Riberaexpress, que el curs ha consistit en » tècniques pràctiques i coneixements sobre supòsits de detenció de persones sense produir lesió per a reduir-los i controlar la situació».

Algunes de les tècniques impartides per Policies Especialitzats, amb estes tècniques, han sigut:

.- Com defendre’s davant d’agressions per sorpresa, i reduir l’agressor

.- Utilització correcta dels bastons (porres) de Defensa Policial.

.- Com posar les manilles als detinguts, amb seguretat i a la major rapidesa possible

.- Mes formació en defensa personal.

.- Com actuar en situacions tumultuoses, o en solitari, davant de situacions, considerades de risc.

Ha sigut un curs de molta qualitat, i que ajudarà als membres de la Policia Local que han participat, a desenvolupar millor les seus funcions. La formació constant, fa que millorem en el servici que donem als ciutadans, en la part social i de prevenció.”

El Curs ha sigut impulsat per la Regidoria de Seguretat Ciutadana, encapçalada per Vicen Caerol, i el Cap de la Policia Local, Jaume Soler, i realitzat a través de l’IVASPE, pertanyent a la Conselleria de Governació Autonómica, dins dels Cursos anuals de Formació destinat a les Policies Locals, de la Comunitat Valenciana.

L’Alcalde, Salvador Álvarez,  ens ha manifestat,

“en els temps que estem, i amb el propòsit de donar un millor servici als nostres ciutadans, no solament de Villanova, hem cregut una necessitat que les persones que velen per la nostra seguretat, com son les policies locals, en primera instancia, estiguen preparats per a qualsevol situació, tant en les agressions a propietats particulars, o personals, robatoris, com a ells mateixa, que a vegades anteposen la seua integritat física, en defensa del ciutadà, davant de persones agressives, i en casos excepcionals, “molt agressives, o en accions puntuals, quan es tracta de “violència de gènere, o a menors””.

Eduardo Sala/Riberaexpress

Foto: Policía Local de Villanueva de Castellón

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here