Cine Fòrum a Carcaixent sobre la crisi econòmica

0
342

L’associació cultural Reiniciem organitza per a demà diumenge, a les 18,30 hores en el centre d’empreses de Carcaixent, un cinema fòrum on projectarà el documental bancarrota, dins del cicle, no és una crisi és una estafa.
Dit documental fa esment a les tres bambolles que vivim anys arrere; la bambolla financera, la bambolla immobiliària i la bambolla estatal i insisteix en la falsedat que es va crear sobre la bona salut dels comptes públics i de la insostenibilitat del model fiscal que es va crear.
Des de Reiniciem Carcaixent creiem que eren les cúpules polítiques, financeres i empresarials els els primers en alimentar aquestes bambolles, ja que així s’omplien les seues butxaques, legal i il·legalment, alhora que construïen un país de les meravelles amb costos recurrents basat en ingressos atípics.
Al finalitzar el documental, hi haurà una exposició de com a causa de la mala gestió realitzada els últims anys es troba la situació econòmica i financera de l’Ajuntament de Carcaixent, de com s’ha arribat a aquesta situació i de com s’està intentant revertir eixa situació a costa de les successives pujades d’ingressos que estan suportant els ciutadans del nostre municipi.
Des de Reiniciem Carcaixent anima als ciutadans al fet que acudisquen, fa falta canviar la consciència col·lectiva, L’Ajuntament som tots!!!

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here