70 persones assisteixen a la presentació de Podem a Alberic

14
644

Ahir va tindre lloc en els Jardins de La Glorieta d’Alberic, davant unes 70 persones, algunes d’elles vingudes d’altres poblacions, la presentació del “Cercle d’Alberic”, que encapçala, Maria Dolors Cabello Palma.

 

Des de fa unes dies circulava a Alberic la possibilitat que “Podem” anava a presentar-se, i s’escoltaven comentaris de tot tipus, on pareixia ser, que era mes important, quines persones del poble formaven part, i per altra banda, les que volien sabre quelcom mes.

 

.- Oscar Moreno, d’Alfarp, que va fer una xicoteta exposició de com va començar a gestionar-se, davant la indignació de la gent que heu estava passant malament social i econòmicament.

“Podem, va nàixer en gener del 2014, amb les eleccions europees,

Ha al·ludit, a que “Podem”, “no va a vendre’s ni als bancs, ni a les grans empreses, per a poder-se finançar, per a no tindre cap «obligació de dependència» amb ells.»

Durant la seua intervenció, ha denunciat la corrupció existent en els partits majoritaris “actualment”, així com la imputació amb trames d’alguns dels seus polítics.

Respecte a la financiacio de Podem, a una pregunta formulada per una persona del públic, ha dit que no es descarta, posar unes quotes com fan els partits actuals, però, que de moment, solen posar un pot, al mig de les reunions i assemblees, i la gent posa el que bonament pot.

 

.- Eduardo Ramírez, del “Cercle d’Alginet”, ha explicat com es l’Organització Política de Podem, on en els Cercles organitzats, es debatrien aquells aspectes que consideren d’interès, i será mitjan una votació, la que s’aprova allò que la majoria vol.

Ha recalcat, “en els principis ètics, morals i humans, que deuen de tindre els que passen a integrar els Cercles”.

*Participació en les properes eleccions locals.  En les properes eleccions locals, no es van a presentar com a Podem, però, si amb la creació de “Agrupacions d’electors”, o amb pactes amb altres partits, on figuraran persones de Podem”.

Per a formar una Agrupació d’Electors, es necessiten com a minim.500 firmes.

“La prioritat de Podem, es poder aplegar al poder del govern central, i per aixó es important també, el estar en els ajuntaments.”

Han intervingut també, Noemi Sanchis, del Cercle d’Alberic; Lourdes, del Cercle de Carcaixent; i Esperanza Sanz, del Cercle de Villanueva de Castellón, que ha comentat com va decidir a fer el Cercle, i a fet al·lusió, al poc d’interès de la gent a participar i aportar solucions”.

Maria Dolors Cabello, ha invitat a la gent, a que done el pas i s’apunte al Cercle d’Alberic, per a poder millorar la situació que actualment, es troba el poble d’Alberic, a través de la presencia en l’ajuntament, en les properes eleccions municipals,

 Pablo Iglesias, serà nombrat hui, dissabte, 15 de novembre del 2014, com a Secretari General de “Podem”, com a partit, i donarà a conèixer, els integrants de la Direcció del Partit. La proclamació, com a primer Secretari General de Pablo Iglesias, es farà en el Teatre “Nou Apolo” de Madrid.

Eduardo Sala/Riberaexpress

Fotos: E. Sala

 

 

 

14 Comentarios

 1. Falta fea un nou partit en el nostre poble, capàs de cambiar les coses. Cares noves i treballar ascoltant al ciudad.

 2. Podemos aglutina las esperanzas de cambio que anhelamos una gran parte de la ciudadanía, cansados de los partidos de siempre, las caras de siempre y las políticas de siempre «la casta». Ya conocemos al PP, al PSOE y a IXA, ahora es el momento del cambio. Espero no malgastéis nuestros votos.

  • Ja coneixem el PP, el PSOE i a IXA ??? doncs si en veritat aquestes són les cares d’podem, ho tinc clar. Tots arrosseguem el nostre passat.

   • Las caras nuevas son las de los miles y miles de ciudadanos hartos del inmovilismo, de la corrupción, de los recortes, del paro, etc. Si caemos en el error de fijarnos en las personas y no en lo que se pretende cambiar, volveremos a tropezar una y otra vez en la misma piedra. Podemos es la democracia de base, la que decidamos entre todos. No hay cargos a «plazo fijo», se pueden cambiar en cualquier momento. Terminan de nacer y ya les estamos criticando.

 3. ILUSION TOTAL! Hemos despertado y vamos a dar oportunidad a la ciudadanía. A la vida de verdad! Fue un maravilloso encuentro

 4. M´alegre de que Podem estiga en el nostre poble. Es fa necessari un canvi de sigles, cares i families. Una nova forma de fer política, des de la base, tenint en compte les necessitats reals. No volem piscines millonaries tancades, necesitem trebal i oportunitats. Ha arribat el fi de la casta.

 5. Alberic. Del teu escrit es deduis els teus origens. Descalificar a un moviment que naix de nou no está molt clar.

 6. Comenzamos votando al PSOE, después PP y finalmente IXA. Desde el desencanto, nuestro voto será para Podemos, a nivel nacional, autonómico y, lógicamente, en Alberic. El pasado ya lo conocemos, ahora damos un voto de confianza a quienes no han tenido nada que ver con el desastre que tenemos en la actualidad.

 7. Me gusta Podemos, un soplo de aire fresco le vendrá bien a nuestro pueblo. Lo primero que deben hacer es una auditoría de las cuentas municipales. Después revisar la concesión de agua potable. Trabajo no les faltará.

 8. Para pepe 18/11/2014, no he podido dejar de esbozar una sonrisa cuando leo «familias», aunque si me permites una rectificación, deberías haber puesto familia en singular. A buen entendedor…
  Empieza a gustarme Podemos.

 9. Nomes dir-vos per a qui estiga interesat que dema divendres ens reunim de nou a la Glorieta a les 18:45 per a donar un poc mes d’infomacio i sobre tot convidar a tota la gent que vulga ajudar al canvi, anem a fer l’organigrama de sectors per a començar a escoltar els problemes que té cadascun d’ells. Necessitem que la gent s’implique per a q el canvi siga de tots. Gracies!

 10. La gente está muy descontenta con la situación actual. Podemos recoge el desarraigo con los partidos convencionales. En las fabricas o en las cenas de amigos tan solo se habla de ello. Si en las europeas Podemos fue la sorpresa, en las locales, autonómicas y generales arrasará..

 11. La apariciò de Podemos está sigent un terretremol pera la casta. PP y Psoe an perdut el papers. IxA busca noves formules pera no pedre la mamella, ara volen formar canditatura nomes de dones, emcapsalada per Carmen i Dolors i Pallares de director en la sombra, en fi, un destrellat mes. Mentres no entenguen que no els volem nomes que faran que pegar voltes al nano.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here