Joan Onrubia premiat per la Penya Gent Blaugrana

0
740
El Regidor d’Esports amb el president de l’Alzira
Assistents a la Gala de la Penya Gent Blaugrana

Juanjo Cháfer

El defensa central de la UD Alzira Joan Onrubia ha sigut distingit com a millor jugador de la temporada 2013-14 per la penya Gent Blaugrana que ha celebrat esta nit la tradicional entrega de guardons en el restaurant Ca Boret.

A l’acte han assistit el regidor d’Esports, José Andrés Hernández, el president de la UD Alzira, Javier Pérez així com el tècnic, Juanjo Cháfer, els cos tècnic de la pasada temporada integrat per Dani Pons i Ramón Trapero, a més de jugadors, penyistes i simpatitzants del club blaugrana, entre ells l’actual jugador de l’Olímpic, José Luis Valiente.

També han sigut distingits per la penya que presideix Marcos Pla, els penyistes, José Manuel Pla i Juan Antonio Gratacós, l’utiller, Toni Correas, junt el considerat «aficionat nº1» de la UD Alzira,Salvador Sánchez.

Els jugadors, Palomares, Onrubia, Kike, i Josep Victòria a i l’entrenador Juanjo Cháfer han rebut el carnet de penyistes d’honor.

Pla ha manifestat que la

Marcos Pla amb Joan Onrubia

penya Gent Blaugrana «està creixent amb la incorporació de gent jove» i ha desitjat que la UD Alzira torne a jugar esta temporada la promoció per tercera vegada consecutiva.

Un desig que també ho ha manifestat el regidor d’Esports qui considera que la UD Alzira «no és sols un club». Andrés Hernández ha mostrat el seu » etern agraïment» a Dani Ponz per les dos magnífiques temporades que va entrenar els blaugranes de la Ribera.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here