Alberic es mobilitza este dissabte contra el càncer

0
321

La Sala Atenea d’Alberic acollirà el dissabte 22 del present mes el sopar anual de l’Associació de Lluita i Ajuda contra el Càncer, una especial jornada solidària que pretén recopilar fons per a destinar-los a la lluita contra una malaltia que causa centenars de morts cada any. L’especial cita començarà a les 21:30 hores i per a l’ocasió s’han condicionat diferents dates en les quals es poden adquirir els tiquets per al sopar, com són del dilluns 17 al divendres 21 del present mes, d’11 a 13 hores en la Casa de la Cultura de la localitat, o cridant al mòbil 661 942 690. La jornada culinària benèfica està organitzada per la Junta Local contra el Càncer d’Alberic, en col·laboració amb l’ajuntament. El preu dels tiquets serà de trenta euros, amb els quals es pagarà el sopar i la contribució solidària.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here