Rutes a l’Alcúdia i Villanueva de Castellón el cap de setmana programades per Riberaturisme

0
343
Espai natural de l’Alcúdia

Continua el programa de senderisme guiat i medi ambient a la Ribera de Xúquer, organitzat per Riberaturisme amb la col·laboració dels ajuntaments de la Ribera i els centres excursionistes de la comarca. Este programa de senderisme, que consta d’un total de 13 recorreguts, està realitzant-se al llarg dels dissabtes i diumenges dels mesos de setembre, octubre i novembre i recorre sendes de diversos municipis riberencs.

Este cap de setmana estan programades les rutes a l’Alcúdia i Villanueva de Castellón. Així, el dissabte tindrà lloc un recorregut per la senda dels Barrancs de l’Alcúdia (SL-CV 66), de 7,7 km amb una dificultat mitjana-baixa. Per al diumenge, està programada la ruta que visitarà Villanueva de Castellón i recorrerà la senda SL-CV 120 passant per la Font Amarga, el Castellet, el motor del Braçal Nou del Castellet i la microreserva, amb un total de 10 km. de dificultat baixa.
Les rutes començaran a les 9.00h des de l’ajuntament de cada localitat i tenen un preu de 2€, que inclou la ruta guiada i l’assegurança. Les inscripcions per a realitzar cada ruta es faran mitjançant la pàgina web de Riberaturisme, on també es troba tota la informació de la resta de rutes que comprenen el programa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here