Algemesí acull una Marató de Tatuatges solidària amb Ribercan

0
324
Algemesí tindrà per quarta vegada aquesta Marató de tatuatges que pretén ajudar a la protectora d’animals Ribercan en els greus moments de saturació i escassetat de mitjans a través dels quals passa els darrers mesos.
Els responsables d’aquesta iniciativa són ‘Cinema Tattoo’, un estudi de tatuatges situat a Algemesí, que cada any són els responsables de dur a terme aquesta solidària Marató.
En què consisteix?
Els participants d’aquesta marató, ficaran la seua pell en les mans dels professionals de ‘Cinema Tattoo’, triant entre 8 models disponibles inspirats en els animals i el moviment de protecció animal. El preu de cada tatuatge recull un donatiu per a la protectora d’animals Ribercan.
Quan i on?
L’esdeveniment tindrà lloc el dissabte 22 de novembre a ‘Cinema Tattoo’ amb adreça a C / Jovellanos 8 d’Algemesí (Valencia).
Com puc participar?
Només has de demanar cita prèvia en els tlfs: 678570675 / 962481663 per posar la pell en benefici dels animals en aquest acte de solidaritat. Pots accedir a la informació a la web de la protectora d’animals Ribercan: www.ribercan.org
 
Totes les edicions anteriors van penjar el cartell de complet i això mateix esperen aconseguir en aquesta 4ª edició, ajudant així als animals més desfavorits.
No et perdis una selecció de fotos amb la gent valenta de les passades edicions, els que es van mullar pels animals, posant la seva pell per els gossos de Ribercan.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here