Aguado (AVA) en Alzira: «Al Xúquer no li sobra aigua»

0
340
Cristóbal Aguado en Alzira

El secretari general del sindicat agrícola AVA-ASAJA, Cristóbal Aguado ha avisat hui al Consell en Alzira que «al Xúquer no li sobra aigua» davant les intencions del govern valencià de fer una segona presa des d’Alarcó per transvassar aigua al Vinalopó.

Aguado li ha recordat a la Generalitat que «com la del Vinalopó hi han 20 comarques que necessiten aigua» i ha proposat al respecte que es faça «una xarxa d’autopistes d’aigua» com passa en altres països per atendre les necessitats hídriques de la Comunitat Valenciana.

El líder d’AVA ha fet estes declaracions davant els mitjans de comunicació comarcals i poteriorment davaant Alberto Fabra en la Jornada Rural de les Dones ha insistit en que «el Xúquer no pot donar més del que té» i li ha demanat al president de la Generalitat que tinga «voluntat política» per resoldre esta probelmàtica

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here