Acaba a Alginet el termini per sol.licitar les ajudes per als emprenedors

0
222

El 14 de novembre és la data estipulada per la Regidoria d’Ocupació per tancar el termini de la sol·licitud d’ajuda a l’Ajuntament per part dels nous emprenedors i empreses que contracten gent d’Alginet .

 L’ajuda a l’ocupació consisteix en una subvenció per a aquelles empreses tant locals com de fora que hagen contractat 6 mesos consecutius a partir de l’1 de gener d’engany a algun veí o veïna d’Alginet que haguera estat aturat. El treballador ha de tenir un contracte laboral de més de 25 hores setmanals. L’empresa pot beneficiar-se d’aquesta ajuda de 1.470 € o la part proporcional acreditada i justificada.

L’altra ajuda va encaminada als emprenedors locals i va destinada a aquells autònoms que s’hagen donat d’alta a partir de gener de 2014 i porten com a mínim 6 mesos exercint una activitat. Des de l’Ajuntament se’ls facilitarà l’ajuda del pagament de la quota mínima d’autònom de 6 mesos o el que és el mateix 1.470 € o la part proporcional acreditada i justificada. Per a la regidora d’Ocupació, Maria José Martínez, “l’objectiu d’aquestes ajudes és donar una empenta, ja que sabem que el primer any és el més difícil quan naix un negoci”.

Aquesta és la segona edició que l’Ajuntament du a terme i s’ha incrementat el nombre de sol·licituds des de la primera edició.

Maria Jose Martínez, regidora d’Ocupació, explicava que “ha sigut un èxit, ja que s’han presentat més sol·licituds que l’any passat i per a l’any que ve tornarem a destinar una partida a aquestes ajudes dins del pressupost. Confiem que continue creixent la seua demanda, ja que és un símptoma molt positiu per al poble”.

Sònia Bosch

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here