L’Alcúdia presenta el llibre Josep Marqués, Evangelitzador d’Amèrica (1748-1781)

0
384

Continuant amb els actes del mes dedicat a la Cultura, mes durant el qual a l’Alcúdia es fomenta la lectura començant per els més menuts fins arribar als més grans, l’Ajuntament de l’Alcúdia ha programat i organitzat una sèrie d’activitats per a fomentar la lectura.

En esta ocasió, demà dijous, 13 de novembre, la Casa de la Cultura de l’Alcúdia acollirà a les 7.30 de la vesprada la presentació del llibre Josep Marqués, Evangelitzador d’Amèrica (1748-1781), de José Vicente Navarro Rubio i Joaquim Martínez Ortiz. Amb ell s’enceta la publicació del primer llibre d’una nova col·lecció de biografies i estudis sobre personatges històrics de l’Alcúdia, que sota el títol genèric de Gent d’Ací, ha editat l’Ajuntament de l’Alcúdia.

En la presentació, a més del autors, intervindran Josep Millo, regidor de Cultura de l’Ajuntament de l’Alcúdia, Francesc Martínez Gallego, coordinador de la Col·lecció Gent d’Ací, i Robert Martínez, alcalde de l’Alcúdia, qui ha dedicat unes paraules al llibre per a recordar-nos que la història dels pobles no està definitivament escrita, a l’Alcúdia necessitàvem traure de l’anonimat la biografia d’alguns dels seus personatges i la seua obra, ja que gran part del que avui som com a poble ho rebérem d’ells com un llegat que cal conèixer.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here