La Marxa de la Dignitat arriba este dimecres a Alzira

0
273

Els sindicats CCOO.PV, l’STEPV – Intersindical Valenciana, moviments com la PAH de la Ribera o les formacions polítiques Compromís i EU acompanyarem la Marxa de la Dignitat en el seu itinerari des de Xàtiva a Alzira el pròxim dimecres dia 12.
La Marxa de la Dignitat tindrà un dels seus punts de trobada en la capital de la Ribera el dia 12, i serà rebuda per sindicats de classe, moviments socials i formacions progressistes. Així mateix, totes aquestes entitats fem una crida a tota la ciutadania per manifestar-se i donar el seu suport a aquesta protesta en contra de les polítiques de retallades que atempten contra els drets i la dignitat de les persones dutes a terme per Brussel·les, Madrid o la Generalitat Valenciana.
La Marxa té prevista la seua arribada des de Carcaixent a Alzira cap a les 14.00 hores. Es farà una assemblea oberta en la plaça Major a les 18.30h. i una concentració de protesta acte seguit. Les i els participants faran nit a Alzira per a continuar la seua marxa cap a Silla l’endemà.
La columna sud de la Marxa de la Dignitat, que demana pa, sostre i treball, va començar a Elx i ha seguit el seu itinerari de protesta a peu que ha de culminar en la gran manifestació de València el pròxim dia 15 de novembre.
Des de CCOO.PV, l’STEPV – Intersindical Valenciana, la PAH, Compromís i EU convidem a totes i tots a sumar-se a la Marxa o a les activitats que es duran a terme durant el seu recorregut, així com convoquem a la manifestació que tindrà lloc el dissabte 15 a la capital valenciana.
Cal recordar que en el mes de març va tindre lloc una de les manifestacions més multitudinàries que s’han donat a Madrid, protagonitzada per les Marxes de la Dignitat a nivell estatal.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here