Ivan Martinez 10é en la candidatura d’EUPV per a les autonòmiques

0
302

El regidor d’Alzira Ivan Martínez ha estat elegit en les primàries d’EUPV el 10é candidat per la circumscripció de València per a les eleccions autonòmiques del 2015. Segons I. Martínez: “manifestem l’agraïment a tota la militància i els simpatitzants d’EU per aquest enorme esforç que s’ha fet de participació democràtica i de defensa d’un projecte clarament d’esquerres. I també el suport a tota la tasca que estem duent a terme en la nostra ciutat per construir una alternativa que pose per davant de tot els drets socials i la participació ciutadana.”

Aquest passat cap de setmana han exercit el dret a vot 4.500 inscrits al procés de primàries d’EUPV, en què ha estat elegit Ignacio Blanco com a candidat a la Presidència de la Generalitat, acompanyat de Marga Sanz i de 3a candidata Rosana Montalbán en la circumscripció de València.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here