Claudia Gomis Fallera Major Infantil d’Alzira: «Soc la xiqueta més feliç del món»

1
674

«Uniu les vostres energies per fer brillar les falles d’Alzira» és la recomanació que Jaume Bronchú, mantenidor de la presentació i exaltació de la fallera major infantil Claudia Gomis li ha fet a ella i a la FM, Maria Pons este migdia en el Gran Teatre de la capital de la Ribera.

Unes energies que Claudia ha transmés a la seua cort per poder fer «un ramell més bonico que un sol», després d’assegurar als centenars de persones que omplien el coliseu alzireny que hui «és la xiqueta més feliç i orgullosa del món».

Claudia Gomis ha ficat les bandes a les xiquetes de la seua cort i a les 34 falleretes infantils de les respectives comissions d’Alzira.

La nova FM infantil ha rebut nombrosos regals i cistelles florals de distintes entitats locals a més de les FMI procedents de Xàtiva, Gandia i Torrent, a més de la re

Claudia Gomis

ina infantil de les festes de Segorb, de la Bellea del Foc d’Alacant, Núria Menargues i de la FMI de València, Maria Donderis. També li han rendit pleitesia la fallereta major infantil de 2014, Maria Nácher i la Fallera Major, Maria Pons a la que ha agraït «les mostres de carinyo i de complicitat».

Hant tancat l’acte, presentat per la FMI de 2012, Maria Sanchis, el president de la JLF, Vicent Muñoz i l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas, que li ha desitjat que «gaudisca» de la «teua obra preferida de la que eres protagonista».

1 Comentario

  1. ENS HO PASAREM MOLT BE I ANEM A DISFRUTAR MOLT D´UN ANY QUE QUEDARA GUARDAT A NOSTRES CORS. EM FET DE SEGIDA MOLT BONA AMISTAT I VA A DURAR PER SEMPRE ARA SOLS QUEDA DISFRUTAR D´AQUEST SOMNI FET REALITAT, VOA BUIC XIQUES, BESETS.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here