Maria Pons Fallera Major d’Alzira: «Les falles junt la música composen la millor simfonia»

0
352
Maria Pons esta nit al Gran Teatre

«La reina del nostre cor i sentiment que aconseguix notes de la més bella simfonia», així definia a la Fallera Major d’Alzira, Maria Pons, el mantenidor de l’acte de presentació i exaltació, Manolo Giménez esta nit al Gran Teatre que s’ha quedat menut per acollir a centenars de persones que ho han viscut en directe.

Mentre Maria, fallera i músic des de la infantessa, afirmava en el seu brillant discurs que «les falles són l’expressió cultural que junt la música composen la millor simfonia». La nova reina d’Alzira que ha impossat les bandes a les falleres de la seu cort afegia «visc dues arts de forma molt intensa». La nit també ha sigut molt emotiva per  a la cort formada per Marina, Lorena, Paula, Rebeca, Sara i Laura.

A Maria Pons li hen rendit pleitesia, les falleres majors d’Algemesí, Carcaixent, Sueca, Torís, Tavernes, Gandia, Dènia i Torrent, així com la reina de les Festes de Segorb i la Bellea del Foc d’Alacant, Patricia Gadea.

L’acte, presentat amb solvència per la Fallera Major d’Alzira 2013, Maria López, ha culminat amb les intervencions del president de la Junta Local Fallera, Vicent Muñoz i de l’alcaldessa d’Alzira, Elena Bastidas.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here