Les gimnastes del CEGA Almussaffes copen els podis de la fase autonòmica

0
216

Després de la classificació dels conjunts Infantil i Júnior del Club Esportiu de Gimnàstica d’Almussafes (CEGA) per al Campionat d’Espanya Absolut en la seua fase Autonòmica, que se celebrarà demà dissabte dia 8 en la localitat de la Nucia, les seues gimnastes han continuat brillant en els últims trofeus del Port de Sagunt, Quart de Poblet i Xabia.

El Trofeu de Quart de Poblet va ser un esdeveniment que va comptar amb la participació d’una gran quantitat de gimnastes. El Club CEGA va estar representat pels seus gimnastes Infantils i Júniors de la categoria absoluta, aconseguint el tercer i el segon lloc, respectivament, i també pel seu conjunt Aleví de Base, que va aconseguir la medalla de plata.

Per la seua banda, en el Trofeu del Club Montgó – Xabia, els conjunts de Base Prebenjamí i Aleví van aconseguir la més alta qualificació, aconseguint ambdós l’or, i finalitzant el conjunt Aleví de Federació en octava posició. També el mateix cap de setmana van tornar a competir les gimnastes de nivell Absolut en el Trofeu del Club Morvedre del Port de Sagunt, als que van acompanyar en el seu 25 aniversari. En esta cita, les gimnastes Infantils van aconseguir adjudicar-se la tercera plaça i les de la categoria júnior van finalitzar com quartes classificades.

El pròxim repte serà demà dissabte dia 8, ja que els conjunts Inrantil i Júnior del CEGA participaran en el Campionat d’Espanya de Conjunts absolut en la seua fase autonòmica. Allí es jugaran la plaça per a la fase final, que se celebrarà el pròxim mes de desembre en la ciutat de Saragossa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here