Jornada solidària del pilot Héctor Barberá en Bioparc amb AVAPACE

0
199

Hector Barbera, pilot de Moto GP, de Dos Aguas, va gaudir d’una jornada solidària amb AVAPACE (Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral), en Bioparc València, com a ambaixador d’AVAPACE i coincidint amb la setmana del Gran Premi, el pilot valencià ha volgut acompanyar a un grup de persones de l’associació en una visita guiada per Bioparc.

 El pilot de Dos Aigües, participa este cap de setmana en el Gran Premi GENERA-LI de la Comunitat Valenciana 2014 en el Circuit Ricardo Tormo de Cheste (València), i és l’únic valencià que competeix en esta categoria que concentra a l’elit del motociclisme mundial.

Contemplar els animals en el seu hàbitat ha sigut una experiència per a tots: girafes, lleons, elefants, cocodrils o goril·les eixien a la trobada durant el recorregut.

Però, sens dubte, el colofó ha sigut en la zona de Madagascar on hi ha un contacte directe amb els lèmurs i diversos d’estos cridaners animals han sorprès al grup al botar per damunt d’ells.

Este tipus d’activitats suposen un estímul multi-sentits per a persones amb estes patologies.

La visita ha comptat amb un guia-educador que ha anat explicant el que s’anava descobrint en el passeig, facilitant així la comprensió del que hi ha darrere d’un dels deu millors parcs d’animals del món.

Barberà i el grup d’AVAPACE, han disfrutat amb els punts més emblemàtics de Bioparc i s’han impressionat de la fidel recreació dels ecosistemes africans i les curiositats sobre els animals comptades per l’educador.

L’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE), és una entitat sense ànim de lucre i d’utilitat pública, dedicada a l’atenció integral de xiquets i adults afectats de paràlisi cerebral o altres encefalopaties de tractaments afins.

El seu objectiu, és promoure la millora de la qualitat de vida de les persones amb Paràlisi Cerebral i les seues famílies, de la província de València, afavorint el seu desenrotllament personal, la seua capacitat d’autodeterminació, i reivindicant l’exercici dels drets ciutadans per a l’efectiva igualtat d’oportunitats.

Eduardo Sala/Riberaexpress

Fotos: Bioparc Valencia

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here