Els beneficis de la gimnàstica mental per als malalts de la fibromialgia

0
212

L’Ajuntament d’Almussafes va inaugurar, durant la vesprada d’ahir dijous, un taller de gimnàstica mental per a enfortir les habilitats cognitives i la qualitat de vida dels malalts de fibromialgia de la localitat.

De fet, l’Associació de Fibromialgia d’Almussafes ha col·laborat amb la Regidoria de la Dona en l’organització d’este programa centrat en el Brain Fitness, activitat que va nàixer com un corrent als Estats Units i que s’ha convertit en tendència durant els últims vint anys.

Catorze dones i dos hòmens són els alumnes participants en el taller, de dotze hores de duració, que impartirà la psicòloga Asunción Celda tots els dijous, entre les 17 i les 19 hores, en la sala de conferències del Centre Cultural, amb l’objectiu de propiciar la plasticitat cerebral dels assistents.

La gimnàstica mental, entesa com a aliment per a la ment, l’anàlisi de la memòria, el poder de l’atenció i la concentració, la relaxació mental i la necessitat de “pensar millor i pensar el millor” són els conceptes que se’n van a treballar durant les cinc sessions que resten del taller d’entrenament del cervell amb gimnàstica per a millorar les seues capacitats i potenciar el seu màxim rendiment.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here