L’Alcúdia ha celebrat la XII edició del Fòrum de la Infància

0
367

El passat dijous es va realitzar a l’Alcúdia el XII Fòrum de la Infància, un òrgan de participació i consulta on els xiquets i xiquetes del poble poden mostrar a l’Ajuntament els seus punts de vista sobre les qüestions que ells consideren importants.

Com cada any des del 2003, el Fòrum de la Infància es constituïx a l’Alcúdia durant el mes de novembre, ja que el dia 20 d’este mes celebrem a tot el món el Dia Internacional de la Infància. En esta ocasió es van reunir els delegats i subdelegats de 2n i 3r cicle de primària, on van actuar de portaveus de tots els seus companys proposant a l’alcalde, Robert Martínez, i a la Regidora d’Educació, Amparo Amat, millores en tot allò que els afecta i/o els preocupa.

Durant les més de dues hores que va durar el fòrum, idees n’ aporten moltes, encara que en algunes ocasions les solucions no sempre són competència de l’Ajuntament. La creació d’un parc amb tirolines i rocòdroms o un circuit de bicicletes per el casc urbà del poble van ser algunes de les propostes més atrevides. No obstant, els més menuts no se n’oblidaren, una vegada més, del medi ambient. Així, van proposar que es plantaren més arbres als parcs i jardins o que es posaren unes reixes als jardins públics per a que la gent no xafe l’herba.

Durant esta sessió, també se’ls va informar que les propostes presentades durant l’anterior fòrum, dut a terme el passat més de juny, a hores d’ara ja estan treballant-se.

Tant l’Alcalde com la Regidora d’Educació de l’Ajuntament de l’Alcúdia s’han mostrat molt satisfets amb les peticions dels delegats, que traslladaran a l’Ajuntament per tal de fer-les realitat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here