L’Alcúdia regala ordinadors a 140 alumnes de primària

0
353

El lliurament dels ordinadors als 140 alumnes que enguany cursen 5é de primària als quatre col·legis del poble es farà proper divendres 7 de novembre, a les 17:30 de la vesprada, a la Casa de la Cultura.

Es tracta de la quarta edició del programa que duu a terme l’Ajuntament de l’Alcúdia per tal de dotar d’un equip informàtic a tots els escolars del poble que comencen el cicle superior de Primària.

Així com en les tres ocasions anteriors l’entrega dels equips informàtics s’ha fet en cadascun dels quatre centres de primària, els públics Heretats, Batallar i Les Comes i el concertat Sant Andreu Apòstol, enguany s’ha pensat que resultaria més operatiu fer una sola convocatòria, en acabar l’horari escolar, a la Casa de la Cultura.

A l’acte de lliurament dels ordinadors, a més de l’Alcalde de l’Alcúdia, Robert Martínez i la regidora d’Educació, Amparo Amat, estan convocats els presidents o presidentes dels AMPA de tots els col·legis, així com els seus directors o directores. Els equips es lliuraran al xiquet o xiqueta en presència del seu pare, mare o adult responsable, que firmarà la recepció.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here