Bromera donarà a conèixer este divendres els guanyadors del premis de narrativa infantil i juvenil d’Alzira

0
227

A les 19 hores de hui dijous a la taula redona «La ficció, una eina imprescindible per a viure la Història» participaran els escriptors Joan Olivares, Vicent Borràs, Joanjo Garcia i Ferran Garcia-Oliver, i amb Gonçal López Pampló, director literari del Grup Bromera, com a moderador dins el cicle de conferències dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira..
La València del segle XV, la Xàtiva de la infància de Lluís Alcanyís, la Primavera Valenciana, el 23 F… són èpoques i episodis de la nostra història que han esdevingut trames narratives de les obres dels autors que hi participen en la taula. O són aquestes trames l’excusa per a descobrir-nos una determinada època del nostre passat? En qualsevol cas, ficció i realitat caminen de la mà per a fer-nos reviure la Història i conèixer claus importants dels nostre llegat històric.
A més, aquest divendres 7 de novembre coneixerem les obres guanyadores del XIX Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil i el XIX Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre, dotats amb 16.000 € i 2.500 € respectivament.
La pròxima setmana, a

Guanyadors de l’anterior edició

bans del tradicional sopar dels Premis Literaris Ciutat d’Alzira que tindrà lloc el divendres 14 de novembre, posarem punt i final al cicle amb dues conferències. L’escriptora Anna Moner ens explicarà la fructífera relació entre il·lusionisme i cinema en la ponència «De quan la màgia es va convertir en cinema», i en l’última sessió, el prestigiós historiador Pedro Ruiz-Castell reflexionarà sobre el paper de les investigacions científiques i tecnològiques en la Primera Guerra Mundial en la conferència «100 anys de la guerra que va canviar el món». Trobareu tots els detalls en el programa complet.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here