Dos ors i tres plates del Roquette Benifaió en el Torneig Baleària

0
326

El Club Gimnàstica Rítmica Roquette Benifaió va participar amb èxit diumenge passat al Torneig Nacional Balearia en la ciutat de Dénia.

Després de disputar una excel·lent competició per part de tots els equips, el club es va alçar amb dos ors a càrrec del conjunt Benjamin i Senior, mentres que el conjunt Prebenjamin, Infantil i Júnior aconseguiren tres plates.

D’esta forma es va aconseguir podium en totes les categories on van participar.

 El pròxim cap de setmana el club Roquette Benifaió participara amb un total de cinc conjunts en la fase autonòmica del campionat d’Espanya absolut de conjunts que se celebrara en la Nucia (Alacant), sent el club amb mes participació de tota la comunitat.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here