El Parc Pere Crespí oblidat per l’alcaldessa / Opinió: Cintia Canet

0
128

El grup de govern municipal alzireny cada vegada es preocupa menys per les barriades situades fora del centre d´Alzira. Així es com el barri del Pere Crespí poc a poc s´ha anat deteriorant a la llarga dáquestos ultims anys.
Durant tot aquest temps, hem anat observant com el parc Pere Crespí i el seu barri s’anava estropejant per diverses causes, com per exemple la falta de vigilància policial, els quals a penes sel´s veu per la zona i quan ho fan, dubte que siga per questions de seguretat, sense nomenar que les llums del parc ocasionalment s´apaguen sense cap explicació, el que fa que done por passejar per el parc a la llarga de la nit. A més, les faroles recent pintades, només les pinten fins el rétol (i no es una exageració). Si a tot açó li afegim la falta de neteja de les aigüeres als carrers, les quals ocasionen inundacions als primers dies de pluja, i la falta de cura a l´hora de fumigar les palmeres que tant afecta a les mascotes del barri, es quan ens mostren la carencia d´importancia que tenim al nostre ajuntament.
És ben lamentable que només es recorden d’on estem i d’on figurem en el mapa, quan toca triar i elegir candidats municipals, per lo que no seria d´extranyar que a falta de uns mesos per a les eleccions vinguen a fer-nos el paperot.
Bo, doncs, els he de dir que no hi ha una paperera en tot el llarg del carrer Pare Castells i després ens voldran multar si tirem el fem en terra.
I l’Escola d’Adults? Ací la tens i ací la tenim, sense demanar opinió a la ciutadania, i per a qué? Ni mes ni menys que per ficar-hi una oficina d´atenció al ciutdadà; no és irónic?
I l’estacionament de vehicles? No vull parlar-ne, no siga que encara els pegue per posar-ho tot zona blava.
Parle de la zona del parc Pere Crespí, però, dissortadament, tot açò que dic, es podria aplicar a tots els barris d’Alzira, llevat de, això sí, la Plaça del Regne i de les avingudes de la Hispanitat, de Lluís Suñer i dels Sants Patrons.

NO N´HI HA DRET!

Cintia Canet / Iniciativa per Alzira

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here